Vergaderen Veluwe op een bijzondere locatie

Vergaderen op de Veluwe | Landgoed Groot WarnsbornBent u opzoek naar een rustige locatie om te vergaderen op de Veluwe? Landgoed Groot Warnsborn is de ideale plek om luxe en ontspannen te vergaderen op de Veluwe. Ons landgoed ligt op het allermooiste plekje van de Veluwe, midden in de bossen en op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem. Onze prachtige Engelse tuinen bieden de mogelijkheid om tussendoor een heerlijke wandeling te maken. Kortom een unieke plek waar iedereen ongestoord kan vergaderen op de Veluwe.

Arrangementen: vergaderen op de Veluwe

We bieden verschillende standaard arrangementen aan als u wilt vergaderen op de Veluwe. We hebben een 24 uurs vergaderarrangement en daarnaast ee 32 uurs vergaderarrangement. Natuurlijk kunnen we ook een arrangement geheel op maat maken. We nodigen u van harte uit om tijdens een korte rondleiding de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de vergaderarrangementen

Vergaderonderbrekingen

Tijdens het vergaderen op de Veluwe kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Wij bieden verschillende vergaderonderbrekingen aan, waardoor uw bijeenkomst een bijzondere ervaring maakt. Uiteraard nodigen de Engelse tuinen en de bossen uit tot een wandeling, maar we kunnen ook sportieve en culinaire activiteiten organiseren. Denk hierbij aan verschillende workshops, een fiets of mountainbike tocht of aan een bezoek aan het Nederlands Openlucht museum. Bekijk alle mogelijkheden hier.

“Als u in alle rust wilt vergaderen op de Veluwe, dan is Groot Warnsborn een echte aanrader!” dhr. A Wieling

Bent u opzoek naar een rustige locatie voor uw vergadering op de Veluwe? Groot Warnsborn verwelkomt u graag in haar prachtige zalen!

Neem contact met ons op   Vraag een offerte aan

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

wat een sprookjesachtig landgoed

Wij waren in februari al eens op Groot Warnsborn en ik werd op mijn verjaardag, 12 februari, wakker in een witte besneeuwde wereld, wat een sprookjesachtig landgoed en zeker als het vol met sneeuw ligt. Wij hadden toen zo heerlijk gedineerd en geslapen daar dat wij afgelopen weekend, september, samen met onze beste vrienden uit Breda zijn geweest, voor diner en overnachting, ook zij vonden het geweldig, met de kerst komen we weer!

- Sissie van Zwieten en Ruud Hartsuiker , 25 september 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn