Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Vergaderen op de Veluwe

Bent u opzoek naar een rustige locatie om te vergaderen op de Veluwe? Landgoed Groot Warnsborn is de ideale plek om luxe en ontspannen te vergaderen op de Veluwe. Ons landgoed ligt op het allermooiste plekje van de Veluwe, midden in de bossen en op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem. Onze prachtige Engelse tuinen bieden de mogelijkheid om tussendoor een heerlijke wandeling te maken. Kortom een unieke plek waar iedereen ongestoord kan vergaderen op de Veluwe.

contact

Vergaderen op de veluwe

Arrangementen: vergaderen op de Veluwe

We bieden verschillende standaard arrangementen aan als u wilt vergaderen op de Veluwe. We hebben een 24 uurs vergaderarrangement en daarnaast ee 32 uurs vergaderarrangement. Natuurlijk kunnen we ook een arrangement geheel op maat maken. We nodigen u van harte uit om tijdens een korte rondleiding de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderonderbrekingen

Tijdens het vergaderen op de Veluwe kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Wij bieden verschillende vergaderonderbrekingen aan, waardoor uw bijeenkomst een bijzondere ervaring maakt. Uiteraard nodigen de Engelse tuinen en de bossen uit tot een wandeling, maar we kunnen ook sportieve en culinaire activiteiten organiseren. Denk hierbij aan verschillende workshops, een fiets of mountainbike tocht of aan een bezoek aan het Nederlands Openlucht museum. Bekijk alle mogelijkheden hier.

  • Overnachten op de Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn
  • Vergaderen op de Veluwe
  • Hotel Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn
  • Vergaderen op de Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn
/ 4

“Als u in alle rust wilt vergaderen op de Veluwe, dan is Groot Warnsborn een echte aanrader!” dhr. A Wieling

Bent u opzoek naar een rustige locatie voor uw vergadering op de Veluwe? Groot Warnsborn verwelkomt u graag in haar prachtige zalen!

Offerte aanvragen