Vergaderen Veluwe op een bijzondere locatie

Vergaderen op de Veluwe | Landgoed Groot WarnsbornBent u opzoek naar een rustige locatie om te vergaderen op de Veluwe? Landgoed Groot Warnsborn is de ideale plek om luxe en ontspannen te vergaderen op de Veluwe. Ons landgoed ligt op het allermooiste plekje van de Veluwe, midden in de bossen en op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem. Onze prachtige Engelse tuinen bieden de mogelijkheid om tussendoor een heerlijke wandeling te maken. Kortom een unieke plek waar iedereen ongestoord kan vergaderen op de Veluwe.

Arrangementen: vergaderen op de Veluwe

We bieden verschillende standaard arrangementen aan als u wilt vergaderen op de Veluwe. We hebben een 24 uurs vergaderarrangement en daarnaast ee 32 uurs vergaderarrangement. Natuurlijk kunnen we ook een arrangement geheel op maat maken. We nodigen u van harte uit om tijdens een korte rondleiding de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de vergaderarrangementen

Vergaderonderbrekingen

Tijdens het vergaderen op de Veluwe kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Wij bieden verschillende vergaderonderbrekingen aan, waardoor uw bijeenkomst een bijzondere ervaring maakt. Uiteraard nodigen de Engelse tuinen en de bossen uit tot een wandeling, maar we kunnen ook sportieve en culinaire activiteiten organiseren. Denk hierbij aan verschillende workshops, een fiets of mountainbike tocht of aan een bezoek aan het Nederlands Openlucht museum. Bekijk alle mogelijkheden hier.

“Als u in alle rust wilt vergaderen op de Veluwe, dan is Groot Warnsborn een echte aanrader!” dhr. A Wieling

Bent u opzoek naar een rustige locatie voor uw vergadering op de Veluwe? Groot Warnsborn verwelkomt u graag in haar prachtige zalen!

Neem contact met ons op   Vraag een offerte aan

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn