De mooiste vergaderlocatie Arnhem

Maak kennis met Landgoed Groot Warnsborn, de ultieme luxe vergaderlocatie in Arnhem! Onze vergaderzalen in combinatie met de omringende natuur bieden u de ideale plek om in alle rust ontspannen te kunnen vergaderen. Daarnaast bieden wij meerdere arrangementen, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Landgoed Groot Warnsborn kent een aantal unieke vergaderzalen en luxe boardrooms. De zalen op onze vergaderlocatie in Arnhem zijn voorzien van gemakken als:

  • alle audiovisuele communicatie middelen;
  • een eigen privé terras of privé balkon;
  • veel daglicht;
  • en eventueel secretariële ondersteuning.

Bekijk al onze vergaderzalen en ontdek uw ideale locatie of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Unieke vergaderzalen

Vergaderlocatie Arnhem beschikt over verschillende unieke vergaderzalen. U kunt alvast een kijkje nemen in de volgende zalen: De Lage Erf, De Hoge ErfDe Vijverbergh. De luxe boardrooms en Oranjerie bekijkt u hier.

Vergaderlocatie Arnhem | Landgoed Groot WarnsbornVergaderarrangementen

We bieden u diverse vergaderarrangementen, zodat u het op onze unieke vergaderlocatie in Arnhem aan niets ontbreekt. We verzorgen graag de ontvangst, lunch, diner en eventueel een overnachting voor groepen van 2 tot wel 125 personen. Bekijk onze vaste arrangementen of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor een arrangement afgestemd op de wensen van u en uw gezelschap.

Onderbrekingen

Een dag vergaderen gaat u vaak niet in de koude kleren zitten. Met een fijne onderbreking neemt u een welverdiende pauze en kunt u de vergadersessie weer fris hervatten. Op onze vergaderlocatie in Arnhem verzorgen we daarom diverse cursussen en sportieve onderbrekingen. Verken onze activiteiten hier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een offerte aan   Neem contact met ons op

Landgoed Groot Warnsborn

Landgoed Groot Warnsborn biedt een unieke vergaderlocatie in Arnhem. U bent er omringd door een adembenemend rijksmonumentaal bos waarin u even ontspannen kunt wandelen of fietsen, zodat u weer fris en fruitig kunt vergaderen in één van de comfortabele vergaderzalen en boardrooms.

Kom gerust langs en maak kennis met de luxe van Groot Warnsborn en haar omgeving of neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden en faciliteiten van onze unieke vergaderlocatie in Arnhem!

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed.

  Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed. Wat een omgeving ! Wat een ontvangst ! Wat een heerlijke kamer met wondermooi uitzicht ! De perfecte plek om intens te genieten. Wij komen terug als de Veluwe paars kleurt.

- Nico en An , 5 mei 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn