Unieke vergaderlocatie Gelderland

Als u opzoek bent naar een unieke vergaderlocatie in Gelderland, dan bent u bij Landgoed Groot Warnsborn aan het juiste adres. Bij ons kunt u vergaderen in alle rust op één van de allermooiste plekjes op de Veluwe. Ons Landgoed is zeer geschikt gelegen voor vergaderingen, omdat het landgoed zich middenin de bossen bevindt, omgeven is door prachtige Engelse terrastuinen én zich op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem bevindt. Ons Landgoed is zeer goed te bereiken vanaf de snelwegen. Beide aspecten maken dat Groot Warnsborn de ideale vergaderlocatie Gelderland is.

Vergaderlocatie Gelderland met 6 unieke zalen

Groot Warnsborn is een vergaderlocatie in Gelderland, die beschikt over 6 unieke vergaderzalen geschikt voor groepen van 2 t/m 125 personen. Bent u opzoek naar een vergaderlocatie in Gelderland voor een gezelschap tot 8 personen zijn onze luxe boardrooms zeer geschikt. Heeft u een groter gezelschap dan zijn de lage en hoge erf zeer geschikt of kunt u zelfs kiezen voor de Oranjerie.

Voorzien van alle faciliteiten

Onze vergaderlocatie Gelderland is voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft. We beschikken onder andere over:

  • alle audiovisuele middelen;
  • goede en comfortabele stoelen en tafels;
  • eventueel secretariële ondersteuning;
  • wifi in alle zalen;
  • eigen privé terras of privé balkon voor alle zalen.

Vergaderlocatie met overnachting

Wilt u blijven overnachten op uw vergaderlocatie Gelderland? Dat is ook geen probleem. Ons landgoed beschikt over 42 luxe hotelkamers waar u helemaal tot rust kunt komen. U kunt onze hotelkamers direct online bekijken.

Neem contact met ons op   Vraag een offerte aan

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Afgelopen week voor de eerste maal geslapen bij Landgoed Groot Wansborn. Prachtig hotel in een mooi natuurgebied. Je voelt de rust bij aankomst.
Vriendelijk en zeer professioneel personeel. Fijn bed in een mooie kamer.
Na een goede nachtrust. Goed ontbijt gekregen. Ik had verzocht om glutenvrij brood. Uiteraard was ook dit goed geregeld.
Familie de Vries bedankt. Jullie zien mij in de toekomst zeker terug.

- dhr van der Hoeven, 27 januari 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn