Op zoek naar een Culinair hotelarrangement?

Culinair hotelarrangement

Op zoek naar een culinair hotelarrangement? Landgoed Hotel Groot Warnsborn biedt de mogelijkheid om een culinair hotelarrangement te boeken. De kamers zijn gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. U kunt geheel tot rust komen en daarnaast genieten van het heerlijke eten. Een verblijf bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn is een ware culinair hotelarrangement. Een culinair hotelarrangement bij Groot Warnsborn biedt alles voor de culinaire liefhebber. Een greep uit de mogelijkheden:

Kies voor een hotelarrangement bij Landgoed Groot Warnsborn

Heerlijk genieten én geheel tot ontspanning komen. Dat is waar een ons hotelarrangement bij Groot Warnsborn voor staat. Van het ontbijt tot aan de lunch tot aan het diner toe is een culinair hotelarrangement geheel tot in de puntjes geregeld. Het restaurant “La Belle Source” behoort zelfs tot de top 500 beste restaurants van Nederland. En dat is niet zonder reden! Met verse streekgebonden gerechten is het menu ideaal geschikt!

Prachtige kamers met een prachtige omgeving. Daarnaast is het werkelijk een culinaire ervaring. Een compleet pakket wat mij betreft. Mevr. Amadi

Wacht niet langer en boek uw eigen culinaire hotelarrangement!

Genieten met een culinair hotelarrangement

Voor elke liefhebber van lekker eten is het culinaire hotelarrangement de perfecte mogelijkheid om lekker tot ontspanning te komen en daarnaast te genieten van lekker eten. En dat kan de hele dag door! Ontbijten met een uitgebreid luxe ontbijtbuffet met keuze uit verschillende soorten brood, vlees of heerlijke kazen. Daarna kunt u ervoor kiezen om te lunchen of brunchen. Verder biedt de prachtige omgeving de ideale plek voor een high tea. Wilt u liever een diner met een besloten gezelschap? Kom private dining bij Groot Warnsborn. Alle ingrediënten voor een culinair hotelarrangement vindt u bij Groot Warnsborn. Wacht niet langer en boek gelijk uw eigen culinaire hotelarrangement.

Boek direct  Culinair arrangement 

 

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Genieten

Buiten was het een grijze herfstdag, maar prachtig in de bossen rondom. Aan het einde van de dag wel zin in een goed diner. Een fantastische keuken met een jonge sommelier die verrassende wijncombinaties wist aan te bevelen. Dat was genieten.

- , 20 oktober 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn