Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Culinair hotelarrangement in Arnhem

Op zoek naar een culinair hotelarrangement? Landgoed Hotel Groot Warnsborn biedt de mogelijkheid om een culinair hotelarrangement te boeken. De kamers zijn gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. U kunt geheel tot rust komen en daarnaast genieten van het heerlijke eten. Een verblijf bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn is een ware culinair hotelarrangement. Een culinair hotelarrangement bij Groot Warnsborn biedt alles voor de culinaire liefhebber. Een greep uit de mogelijkheden:

Kies voor een hotelarrangement bij Landgoed Groot Warnsborn

Heerlijk genieten én geheel tot ontspanning komen. Dat is waar een ons hotelarrangement bij Groot Warnsborn voor staat. Van het ontbijt tot aan de lunch tot aan het diner toe is een culinair hotelarrangement geheel tot in de puntjes geregeld. Het restaurant “La Belle Source” behoort zelfs tot de top 500 beste restaurants van Nederland. En dat is niet zonder reden! Met verse streekgebonden gerechten is het menu ideaal geschikt!

Prachtige kamers met een prachtige omgeving. Daarnaast is het werkelijk een culinaire ervaring. Een compleet pakket wat mij betreft. Mevr. Amadi

Wacht niet langer en boek uw eigen culinaire hotelarrangement!

Arrangement Middel 1
  • Comfort kamer
  • Culinair hotelarrangement - Groot Warnsborn
  • Culinair hotelarrangement - Groot Warnsborn
  • Culinair hotelarrangement - Groot Warnsborn
  • Culinair hotelarrangement - Groot Warnsborn
  • Culinair hotelarrangement - Groot Warnsborn
  • ontbijt in arnhem
  • Brunch | Landgoed Groot Warnsborn
/ 8

Genieten met een culinair hotelarrangement

Voor elke liefhebber van lekker eten is het culinaire hotelarrangement de perfecte mogelijkheid om lekker tot ontspanning te komen en daarnaast te genieten van lekker eten. En dat kan de hele dag door! Ontbijten met een uitgebreid luxe ontbijtbuffet met keuze uit verschillende soorten brood, vlees of heerlijke kazen. Daarna kunt u ervoor kiezen om te lunchen of brunchen. Verder biedt de prachtige omgeving de ideale plek voor een high tea. Wilt u liever een diner met een besloten gezelschap? Kom private Dining bij Groot Warnsborn. Alle ingrediënten voor een culinair hotelarrangement vindt u bij Groot Warnsborn. Wacht niet langer en boek gelijk uw eigen culinaire hotelarrangement.

Boek direct

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen