Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Diner bruiloft

Ster Groot Warnsborn Kwaliteit
Hartje Groot Warnsborn Onvergetelijk
Eten bij Groot Warnsborn Heerlijk
 • Johnny & Denice Bruiloft diner
 • Bruiloft diner
 • Diner bruiloft in Arnhem
 • hoge resolutie diner
/ 11

Diner bruiloft

Het diner is een belangrijke gebeurtenis op uw bruiloft. Kom tot rust en profiteer van alles wat Landgoed Groot Warnsborn te bieden heeft.

Maak een afspraak

Diner met bruiloft in Arnhem

Het is gebruikelijk om een diner te organiseren op je bruiloft. Het doel van het bruiloftsdiner is dat het bruidspaar hun eerste gezamenlijke maaltijd als getrouwd stel delen met de gasten. Het diner is daarom een bijzonder en een intiem deel van jullie bruiloft. Maar waar houden jullie het bruiloftsdiner? Dit kan onder andere bij Landgoed Groot Warnsborn.

Mogelijkheden Middel 1
 • Bruiloft Anne Lisa en Ralf Rianne
 • hoge resolutie diner
 • Bruiloft diner in Arnhem
 • Bruiloft Sophie en Bart diner
 • Diner bruiloft in Arnhem
 • Masha & Richard bruiloft foto's
 • Johnny & Denice Huwelijksdiner
 • Johnny & Denice Bruiloft diner
/ 9

Diner op een bruiloft bij Groot Warnsborn

Groot Warnsborn in Arnhem is een mooie en bijzondere plek om uw bruiloft in te luiden. Service en kwaliteit zijn daarbij onvoorwaardelijk gegarandeerd! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor elk type setting, van een informeel, intiem diner voor twee tot een formeel, meergangendiner voor velen.

Wij bieden seizoensgebonden (keuze)menu’s, walking dinners, buffetten, barbecues, mediterrane diners en nog veel meer, dus er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. Hierdoor maken wij uw bruiloftdiner altijd op maat. Om een passend advies te kunnen geven, bespreken we graag vooraf jullie specifieke voorkeuren.

Het menu tijdens het diner op de bruiloft

De sfeer van het diner wordt beïnvloed door de maaltijd. Een barbecuediner heeft een andere sfeer dan een vijfgangendiner. Overweeg daarom zorgvuldig wat past bij de sfeer van uw bruiloft als geheel.

Ook met eventuele dieetbeperkingen van de gasten (of een kindermenu) moet rekening worden gehouden zodra u het menu met een medewerker van ons team bespreekt. Natuurlijk kunnen u en uw verloofde allebei de keuken proeven. Op die manier kunt u tenminste garanderen dat alles u zal bevallen. Bovendien kunt u samen met een van onze medewerkers de wijnen kiezen die bij het menu passen. Wilt u meer details of heeft u vragen? Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

De geschikte locatie

De setting op een bruiloft is natuurlijk erg belangrijk voor een prachtig diner. Daarom kunnen wij bij Groot Warnsborn zeker helpen als u nog geen plek heeft voor uw bruidsdiner. Voor het heerlijke buffet van uw bruiloft is onze locatie ideaal.

Bent u benieuwd wat anderen zeggen over Groot Warnsborn? Bekijk dan eens wat mensen over ons zeggen op Tripadvisor. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Diner bruiloft

Beoordelingen van onze gasten

Wouter en Marijke Slob-Heemstra

4/5

Koninklijk Genieten!

Wij kregen van onze kinderen een romantisch arrangement cadeau. Het was van aankomst tot vertrek fantastisch. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prachtige suite, heerlijke diners en dat alles in een prachtige omgeving. Het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Alle beoordelingen

Huwelijk bij Grootwarnborn