Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Teamuitje voor teambuidling

Het is belangrijk voor een team of afdeling om af en toe de teamspirit te versterken door bijvoorbeeld teamuitje op de veluwe. Het is bewezen dat teamuitjes goed zijn voor het vertrouwen, leiderschap en gevoel van verbondenheid binnen een organisatie. Er zitten concrete voordelen aan een afdeling die aan teambuilding bij een teamuitje heeft gedaan. Je merkt dat onder andere aan de sfeer.

Groot Warnsborn organiseert meerdere unieke activiteiten die perfect zijn voor teamuitje op de Veluwe. Een kleine greep uit onze mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een schildersessie, bloemschikken, sieraden maken, handboogschieten, Tai Chi en nog veel meer. Bekijk onze mogelijkheden of lees verder voor meer informatie.

Cultureel, actief of culinair? Bij Groot Warnsborn is van alles mogelijk. Bij een teamuitje op de Veluwe vraagt u via deze pagina een offerte aan waarin u uw wensen aangeeft. Heeft u een specifiek doel voor ogen? Zoekt u naar inspiratie? Bent u benieuwd naar de kosten voor een teamuitje? Al uw vragen over het organiseren van een teamuitje kunt u stellen. Groot Warnsborn heeft jarenlange ervaring met het opzetten van teamuitjes en weet precies hoe we uw dag geslaagd kunnen maken. Bekijk gerust onze referenties voor de succesverhalen.

teambuilding-groot-warnsborn

Groot Warnsborn beschikt over meerdere  geschikte plekken voor uw teamuitje. Wilt u de dag afsluiten met een feest? Of eventueel een drankje in een van onze wijnkelders? Alles is mogelijk. De zalen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Onze zalen bevatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • De Hoge en Lage erf, voor een activiteit in de buitenlucht
  • De Oranjerie; speciaal voor een groot teamuitje in Arnhem
  • De prachtige wijnkelders voor een afzakkertje of workshop
  • De lounge of ons restaurant voor dineren en lekker ontspannen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in het organiseren van een teamuitje bij Groot Warnsborn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte