Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Workshop klootschieten Arnhem

Een spel met een houten bal dat gewonnen wordt door de persoon (of groep) die in het minst aantal worpen het geplande traject aflegt. De activiteit duurt ongeveer 2 uur en het is mogelijk om voor een bolderkar met “versnaperingen” te zorgen. (Direct vanuit het hotel). Eventueel ook met begeleiding mogelijk)

vanaf € 30,00 per groep (zonder begeleiding)

Inschrijven

  Meer workshops

  Beoordelingen van onze gasten

  Fam. van Beek-Rijnders

  5/5

  Fantastisch

  Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

  Jan & Anja Lammers

  5/5

  We komen graag terug!

  Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

  Alle beoordelingen