Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Workshops in Arnhem

Samen koken, eten, drinken en genieten met familie of vrienden? Of een bijzondere activiteit met uw collega’s die de teamspirit positief beïnvloedt. Volg dan een workshop bij Groot Warnsborn. In een informele sfeer met uitzicht op het prachtige landgoed geeft Hotel Groot Warnsborn verschillende workshops in Arnhem. Proef de verrassende wijn, bier en spijscombinaties of kook zelf uw eigen diner met de producten van het landgoed. In onze pachtige omgeving kunt u even heerlijk ontspannen en genieten van alles wat het landgoed u te bieden heeft.

Verschillende workshops

Bij Hotel Groot Warnsborn kunt u diverse workshops volgen met uw bedrijf, familie of vrienden. We bieden een gevarieerd aanbod van workshops aan. Zo kunt u kiezen voor een actieve workshop zoals klootschieten. Verder bieden we ook ontspannende workshops aan waarbij er gekookt wordt in de natuur. Of ontdek de bosrijke omgeving die Arnhem u kan bieden met een een whisky wandeling. Bent u al enthousiast? Bekijk dan ook eens de overige workshops die wij organiseren.

Wilt u meer weten of heeft u speciale wensen wat betreft de kookcursus, wijn-spijs of bier-spijs workshop? Neem dan vooral even contact met ons op zodat wij u van meer informatie kunnen voorzien. Zien we u binnenkort op ons landgoed in Arnhem? Bekijk onze positieve reviews op Tripadvisor

Meer Workshops

Beoordelingen van onze gasten

Wouter en Marijke Slob-Heemstra

4/5

Koninklijk Genieten!

Wij kregen van onze kinderen een romantisch arrangement cadeau. Het was van aankomst tot vertrek fantastisch. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prachtige suite, heerlijke diners en dat alles in een prachtige omgeving. Het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Alle beoordelingen