Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Workshops in Arnhem

Samen koken, eten, drinken en genieten met familie of vrienden? Of een bijzondere activiteit met uw collega’s die de teamspirit positief beïnvloedt. Volg dan een workshop bij Groot Warnsborn. In een informele sfeer met uitzicht op het prachtige landgoed geeft Hotel Groot Warnsborn verschillende workshops in Arnhem.
(NB. Al onze workshops en activiteiten zijn uitsluitend te reserveren in combinatie met bijvoorbeeld een meeting, conferentie, groepsovernachting en dergelijke, of in overleg)

Proef de verrassende wijn, bier en spijscombinaties of kook zelf uw eigen diner met de producten van het landgoed. In onze pachtige omgeving kunt u even heerlijk ontspannen en genieten van alles wat het landgoed u te bieden heeft.

Verschillende workshops

Bij Hotel Groot Warnsborn kunt u diverse workshops volgen met uw bedrijf, familie of vrienden. We bieden een gevarieerd aanbod van workshops aan. Zo kunt u kiezen voor een actieve workshop zoals klootschieten. Verder bieden we ook ontspannende workshops aan waarbij er gekookt wordt in de natuur. Of ontdek de bosrijke omgeving die Arnhem u kan bieden met een een whisky wandeling. Bent u al enthousiast? Bekijk dan ook eens de overige workshops die wij organiseren.

Wilt u meer weten of heeft u speciale wensen wat betreft de Whisky wandeling, wijn-spijs workshop, workshop klootschieten of de Big 5 van Warnsborn? Neem dan vooral even contact met ons op zodat wij u van meer informatie kunnen voorzien. Zien we u binnenkort op ons landgoed in Arnhem? Bekijk onze positieve reviews op Tripadvisor

Meer Workshops