Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Hotel & Restaurant Groot Warnsborn

Kerst op landgoed Groot Warnsborn

Vier samen met uw geliefde, vrienden of familie een bijzondere en warme kerst. Ons landgoed is een werkelijk sprookje tijdens de feestdagen, dus weer er snel bij en boek uw overnachting(en) inclusief culinair kerst diner(s) en kerst ontbijt. Wellicht komt zelfs de kerstman nog.

Kerst

24 december

Kerstavond serveren wij een heerlijke 4 gangen diner. Deze kan worden uitgebreid met kaas. Aansluitend om 22.30 uur is er voor alle hotelgasten een gezellig ‘Kerst samen zijn’ op het terras.
Het samenzijn zal samen met Familie de Vries zijn, die bieden dit graag aan voor hun hotelgasten. Om de Kerstdagen warm en gezellig te starten.

Kerst

25 december

Eerste Kerstdag starten we met het zeer uitgebreide Kerstontbijtbuffet. Voor de lunch hebben wij een beperkte lunchkaart voor onze hotelgasten. We hebben prachtige wandelroutes klaar liggen of fietsroutes om heerlijk na al het eten even heerlijk te ontspannen. Om 18.00 uur een heerlijk aperitief in onze wijnkelder. Rond 19.00 uur zullen wij het 6 gangen Kerst diner serveren. U wordt door de keuken brigade verrast met culinaire hoogstandjes. En als de Kerstman tijd heeft, komt die ook nog even langs met wellicht een klein presentje.

Kerst

Lunch 25 December in de Oranjerie

Op 1ste kerstdag hebben wij weer een geweldige Kerstlunch gepland staan.
Wij serveren een heerlijk 3 gangen lunch. Het voor –  hoofdgerecht worden uitgeserveerd.
Het dessert zal een uitgebreid dessert buffet worden met natuurlijk de grote chocolade fontein.
Vier de kerst samen met vrienden of uw familie in de Oranjerie op 1ste kerstdag.

26 december

Tweede kerstdag start u wederom met een heerlijk uitgebreid Kerstontbijtbuffet in onze brasserie en Restaurant. De middag kunt u natuurlijk van al het moois om ons Landgoed genieten. Denk hierbij aan prachtige winterse wandeling maken. Wenst u liever Arnhem te ontdekken in de middag dit is slechts 5 minuten rijden van ons Landgoed.  ’s Avonds starten we om 18:00 uur met het aperitief en vanaf 19:00 uur serveren wij een verrassend 5 gangen diner en twee amuses.

Kerst

27 tot 30 december

Eerste Kerstdag starten we met het zeer uitgebreide kerstontbijtbuffet. Voor de lunch hebben wij een beperkte lunchkaart voor onze hotelgasten. Om 18.00 uur een heerlijk aperitief in onze wijnkelder. Rond 19.00 uur zullen wij het 6 gangen Kerst diner serveren. U wordt door de keuken brigade verrast met culinaire hoogstandjes. En als de Kerstman tijd heeft komt die ook nog even langs met een klein presentje.

Kerst