Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Vakantie in eigen land

Een vakantie in eigen land is anno 2022 populairder dan ooit. Dit biedt een uitgelezen kans om de mooiste plekjes van Nederland eens goed te ontdekken. Landgoed Hotel Groot Warnsborn is erg familiaal. Dit geeft je de ideale kans om met je gezin op vakantie te gaan in eigen land. Het Landgoed is gelegen op een grond van 750 ha. Rijksmonumentaal bos, dat zich bevindt op de rand van de Veluwe en op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Arnhem. Er is genoeg te doen voor het hele gezin en biedt een familiaal gevoel voor iedereen. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk het hier:

Op het Landgoed In de buurt van het Landgoed De Veluwe Le Spa

Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Meer weten over een vakantie of uitje bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn?
Neem dan contact met ons op!

  • groot-warnsborn-fietsen-familiaal
  • groot-warnsborn-fietsen-familiaal
  • Schaakbord | Landgoed Groot Warnsborn
  • Landgoed-Groot-Warnsborn-familiaal
  • hotel-arnhem-groot-warnsborn-familiaal
/ 5

Onze hotel kamers

Beoordelingen van onze gasten

Wouter en Marijke Slob-Heemstra

4/5

Koninklijk Genieten!

Wij kregen van onze kinderen een romantisch arrangement cadeau. Het was van aankomst tot vertrek fantastisch. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prachtige suite, heerlijke diners en dat alles in een prachtige omgeving. Het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Alle beoordelingen