Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Vakantie in eigen land

Een vakantie in eigen land is anno 2021 populairder dan ooit. Met de huidige omstandigheden is dit goed te begrijpen. Dit biedt een uitgelezen kans om Nederland eens goed te ontdekken. Landgoed Hotel Groot Warsnborn geeft je de ideale kans om met je gezin op vakantie te gaan in eigen land. Het Landgoed is gelegen op een grond van 750 ha. Rijksmonumentaal bos, dat zich bevindt op de rand van de Veluwe en op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Arnhem. Genoeg te doen voor het hele gezin. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk het hier:

Op het Landgoed
In de buurt van het Landgoed
De Veluwe
Le-Spa

 

Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Meer weten over een vakantie of uitje bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn?
Neem dan contact met ons op!

  • Schaakbord | Landgoed Groot Warnsborn
  • Landgoed Groot Warnsborn
  • Hotel Arnhem | Groot Warnsborn
/ 5

Onze hotel kamers

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen