Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Le Spa

Le-Spa is weer geopend 

Toe aan een gezichtsbehandeling of massage rondom Arnhem-noord? Waan jezelf in luxe en ontspanning in de inspirerende omgeving van Landgoed Groot Warnsborn. Sluit je dag af met een verdiende en heerlijke wellness behandeling. Dat is puur ontspannen in een serene omgeving!

Le-Spa gezichtsbehandeling

Ontspannen, resetten en opladen bij Le-Spa!

Le-Spa is gevestigd in het gewelfde souterrain van Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arnhem (Schaarsbergen). Gezichtsbehandelingen, massages en overige wellness behandelingen zijn los, in combinatie met een overnachting of samen met een lunch in het hotel te reserveren. Eigenaresse Iduna werkt met eerlijke biologische producten van het merk NAOBAY. Dit zijn met zorg samengestelde veganistische producten uit Valencia. Deze pure producten dragen bij aan het gevoel van welzijn en laten de huid stralen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een behandeling!

NAOBAY Facial
Gezichtsbehandeling met ecologische skincare producten uit Valencia.
Royal Face Treatment
De Royal face treatment bestaat onder andere uit: huidanalyse, reiniging en peeling. Tevens de keuze uit epileren, harsen en verven. Maar ook een massage, voedend masker en een goede dag- of nachtcrème behoren tot de services.
Indiase Hoofdmassage
Last van hoofdpijn door stress en spanning? Deze massage volgens de Ayurveda -een 5000 jaar oude levenswijze uit India- zorgt voor het opheffen van blokkades die voor deze problemen verantwoordelijk zijn.
Hotstone Masage
Massage met warme lava stenen. Ontgiftend en ontspannend.


Le-Spa-Behandel-Kamer

 

Meer weten over prijzen en mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met de buttons hieronder.

Maak direct een afspraak! Bekijk behandelingen Whatsapp of bel ons