Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Le Spa

Le-Spa is weer geopend 

Toe aan een gezichtsbehandeling of massage rondom Arnhem-noord? Waan jezelf in luxe en ontspanning in de inspirerende omgeving van Landgoed Groot Warnsborn. Sluit je dag af met een verdiende en heerlijke wellness behandeling. Dat is puur ontspannen in een serene omgeving!

Le-Spa gezichtsbehandeling

Ontspannen, resetten en opladen bij Le-Spa!

Le-Spa is gevestigd in het gewelfde souterrain van Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arnhem (Schaarsbergen). Gezichtsbehandelingen, massages en overige wellness behandelingen zijn los, in combinatie met een overnachting of samen met een lunch in het hotel te reserveren. Eigenaresse Iduna werkt met eerlijke biologische producten van het merk NAOBAY. Dit zijn met zorg samengestelde veganistische producten uit Valencia. Deze pure producten dragen bij aan het gevoel van welzijn en laten de huid stralen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een behandeling!

NAOBAY Facial
Gezichtsbehandeling met ecologische skincare producten uit Valencia.
Royal Face Treatment
De Royal face treatment bestaat onder andere uit: huidanalyse, reiniging en peeling. Tevens de keuze uit epileren, harsen en verven. Maar ook een massage, voedend masker en een goede dag- of nachtcrème behoren tot de services.
Indiase Hoofdmassage
Last van hoofdpijn door stress en spanning? Deze massage volgens de Ayurveda -een 5000 jaar oude levenswijze uit India- zorgt voor het opheffen van blokkades die voor deze problemen verantwoordelijk zijn.
Hotstone Masage
Massage met warme lava stenen. Ontgiftend en ontspannend.


Le-Spa-Behandel-Kamer

 

Meer weten over prijzen en mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Dat kan met de buttons hieronder.

Maak direct een afspraak! Bekijk behandelingen Whatsapp of bel ons

 

 

 

Meer over de Le-Spa weten?

Meer weten over Le-Spa? Neem gerust contact met ons op!

  • Le-Spa-Iduna-Van-Herel-scaled
  • Le-Spa-Behandel-Producten
  • Le-Spa-Behandel-Kamer
/ 3

Onze hotel kamers

Beoordelingen van onze gasten

Wouter en Marijke Slob-Heemstra

5/5

Koninklijk Genieten!

Wij kregen van onze kinderen een romantisch arrangement cadeau. Het was van aankomst tot vertrek fantastisch. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prachtige suite, heerlijke diners en dat alles in een prachtige omgeving. Het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Alle beoordelingen