Overnachten Arnhem in luxe

Voor iedereen die wil overnachten in Arnhem is Landgoed Hotel Groot Warnsborn de juiste plek. Overnachten Arnhem op Groot Warnsborn betekent helemaal tot rust komen op het Landgoed dat zich midden in de bossen bevindt, en je helemaal uitleven in de stad Arnhem dat op maar 5 minuten van het Landgoed ligt. Hotel Groot Warnsborn is een luxe hotel dat zéér geschikt is voor iedereen die geheel onbezorgd wil overnachten in Arnhem.

Voor iedereen die wil overnachten Arnhem, is Landgoed Hotel Groot Warnsborn een echte aanrader! dhr. S. Meijerink

Waarom overnachten in Arnhem?

Een overnachting bij Groot Warnsborn is voor iedereen een unieke ervaring. Arnhem heeft voor iedereen wat te bieden:

  • Vele bezienswaardigheden in de directe omgeving;
  • De binnenstad van Arnhem op maar 5 minuten van het Landgoed;
  • Heerlijk wandelen of fietsen in de terrastuinen of in het bos;
  • Vele winkels, terrassen en plaatsen om te relaxen;
  • Relaxen in onze luxe kamers.

Faciliteiten Landgoed Groot Warnsborn

Restaurant Veluwe| Restaurant La Belle SourceIedereen die wil overnachten in Arnhem, kan op Landgoed Hotel Groot Warnsborn genieten van de vele faciliteiten. Het hotel heeft een luxe restaurant La Belle Source, waar u kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds heerlijk kunt dineren. Daarnaast is er in het gehele hotel gratis wifi.

 Overnachten in Arnhem?

Wilt u overnachten in Arnhem op het allermooiste plekje? Reserveer dan direct een kamer via ons reserveringssysteem. Als u nu een kamer via onze site boek, ontvangt u 30% korting op ons ontbijt!

Reserveer een kamer   Bekijk al onze kamers

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

wat een sprookjesachtig landgoed

Wij waren in februari al eens op Groot Warnsborn en ik werd op mijn verjaardag, 12 februari, wakker in een witte besneeuwde wereld, wat een sprookjesachtig landgoed en zeker als het vol met sneeuw ligt. Wij hadden toen zo heerlijk gedineerd en geslapen daar dat wij afgelopen weekend, september, samen met onze beste vrienden uit Breda zijn geweest, voor diner en overnachting, ook zij vonden het geweldig, met de kerst komen we weer!

- Sissie van Zwieten en Ruud Hartsuiker , 25 september 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn