Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Vergaderen met overnachting

Bent u op zoek naar een locatie waar u kunt vergaderen met overnachting? Verblijf dan in Landgoed Hotel Groot Warnsborn. Dit is het mooiste gebied van de Veluwe waar we samenkomen. Hier kunt u in alle rust vergaderen en toch genieten van de prachtige omgeving. Ondanks dat ons landgoed midden in de bossen ligt, is het slechts 5 minuten rijden van het centrum van Arnhem. Dit maakt Groot Warnsborn de geschikte vergaderlocatie met overnachting met daarnaast de royaal ingerichte zalen voorzien van alle gemakken. De twee boardrooms hebben elk een eigen balkon en elke vergaderzaal heeft een eigen terras. Meer weten? Lees dan verder of neem gerust contact met ons op.

Alle zalen

Vergaderen met een overnachting in de natuur

Landgoed Groot Warnsborn wordt omgeven door de pracht van de natuur. Het Landgoed ligt op een unieke locatie aan de rand van de Veluwe, op slechts 5 minuten van het centrum van Arnhem. Op het landgoed zelf kunt u gebruik maken van de vele, vakkundig aangelegde wandel- en fietspaden om heerlijk buiten te zijn. Maar ook in de omgeving van het landgoed zijn er volop mogelijkheden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor Landgoed Groot Warnsborn?

Bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn kunt u erop vertrouwen dat u in Arnhem overnacht in een kamer die aan uw wensen voldoet dankzij de verscheidenheid aan accommodaties. Zo krijgt u overal gratis WiFi en minimaal 25m2 aan sfeervolle kamer. Daarnaast bieden we ook kamers die speciaal zijn ingericht voor eventuele dieren.

Vind uw favoriete vergaderruimte door hieronder te bladeren door ons aanbod, of neem contact met ons op voor meer informatie over onze vergader- en overnachtingsmogelijkheden.

Meer informatie