Sportieve en culinaire vergaderonderbrekingen in Arnhem

Bij Groot Warnsborn staat beleving centraal. Door beleving toe te voegen aan uw bijeenkomst maakt u het tot een bijzondere ervaring die men nog lang zal herinneren. Graag maken wij uw verblijf op ons Landgoed nog leuker, gezelliger, uitdagender, sportiever en innovatiever.

Vergaderonderbrekingen, workshops en activiteiten

Paardenevenementen met onze partner ‘Stal Mansour’. Prijs op aanvraag.

  • Introductielessen paardrijden, waarbij zowel beginnend als gevorderd ruiter aan zijn trekken komt. Ervaren instructeurs begeleiden u veilig en vertrouwd tijdens uw eerste paardrijdervaring.
  • Dagcursussen en workshops mennen. Ervaar de fantastische ervaring van het op de bok zitten van een koets. Binnen een dag kunt u onder toezicht oog en begeleiding van een instructeur zelfstandig een paard voor de koets besturen.
  • Koetsentochten, voor iedereen die lekker gemoedelijk een gezellige tocht door het bos wil maken.
  • Dagcursussen Equimanagement. Een cursus effectief leiderschap dankzij paarden. Vraag naar de speciale folder.

Meer informatie over stal Mansour

Workshop: Koken in de Natuur vanaf € 50,00 p.p.
Wat dacht u van wilde kruiden en groenten zoeken, zelf een vuur maken, soep koken in een driepoot boven open vuur en zelf brood bakken? Dit is een mooie buitenactiviteit voor groepen die écht iets anders willen.

Workshop: Wijn & Spijs / Bier & Spijs vanaf € 39,50 p.p.
Op informele en leuke wijze wordt u meegenomen in de wereld van wijn en spijs en o.a. worden de volgende vragen beantwoord: Waarom vinden wij wijnen of spijzen wel of niet lekker? Waarom proef ik zo en mijn buurman? Wat proef ik eigenlijk en waarom proef ik het op die manier? Waarom past de ene witte wijn wel bij een gerecht en de andere niet? Lees hier meer.

Workshop: ‘Hoe heurt het eigenlijk?’ vanaf € 450,00 per groep
Wat zijn nu de officiële regels als het gaat om tafelmanieren? Wat zijn de verschillende gebruiken in het buitenland op gebied van etiquette? Butler Laurens geeft u antwoord op deze vragen tijdens een leuke en interessante workshop.

Whisky Wandeling vanaf € 25,00 p.p.
Uitermate geschikt voor iedereen die met zijn/haar club, werk, vaste klanten of vriendengroep een leerzame maar vooral ontspannende en leuke avond wil beleven. (direct in of bij het hotel)

Klootschieten vanaf € 30,00 per groep (zonder begeleiding)
Een spel met een houten bal dat gewonnen wordt door de persoon (of groep) die in het minst aantal worpen het geplande traject aflegt. De activiteit duurt ongeveer 2 uur en het is mogelijk om voor een bolderkar met “versnaperingen” te zorgen. (Direct vanuit het hotel). Eventueel ook met begeleiding mogelijk)

Bugxter Buggy vanaf € 50,00 p.p. per uur of Laser kleiduivenschieten € 350,00 incl. 1 instructeur

Vanuit het hotel de bossen in en rond rijden in sportieve buggy’s. De Bugxters zijn voorzien van een Nederlands kenteken, inzittendenverzekering en een rechts- bijstandverzekering. De aanwezige vierpuntsgordel maakt het dragen van een helm overbodig en de beleving van rijden in deze bugxter 200cc alleen maar groter.

Fietsen/ Mountainbiken vanaf € 12,50 p.p.
Recreatief of sportief op een fiets volgens vaste routes of op ongebaande paden. Wij hebben diverse routes direct vanuit het hotel en uiteraard fietsen voor u ter beschikking. (Direct vanuit het hotel)

Golfclinic of Pitch & Putt
vanaf € 12,00 p.p.
Drie golfbanen in de directe omgeving en een prachtige Pitch & Putt baan op 3 km afstand bieden u vele mogelijkheden om te putten, chippen, etc.

Paarden fluisteren
prijs op aanvraag
Lukt het u om deze prachtige dieren “de baas” te worden. Beschikt u over voldoende leiderschap en aura om de paarden te laten draven. Bent u een “boeier” of bent u een “binder”. Dit zijn onderwerpen die aan bod komen bij dit unieke evenement. (www.managemennen.nl) Direct vanuit het hotel.

Overige mogelijkheden
Naast bovenstaande voorbeelden zijn er natuurlijk nog talloze andere mogelijkheden zoals:

• Schildersessie, bloemschikken, sieraden maken, hoeden maken, trommelsessie

• GPS toer met Tablets en GPS, Cionstruct Challenge met bamboe en Seqwaytoer vanaf jullie door het bos

• Bezoek Nederlands Openluchtmuseum, Kröller Müller museum, Burgers’ Zoo, Park Hoge Veluwe, etc.

• Beauty & Sauna arrangement i.s.m. Thermen Bussloo, gezichtsgymnastiek,

• Handboogschieten, kruisboog schieten, laser – kleiduiven schieten, schermen, Tai Chi

• Ringsteken (met Friese paarden en marathonwagens)

• Classic Car Rally

• Stadswandeling (langs de kelders van Arnhem, Eusebiustoren, “de Brug”, etc)

 

meer informatie 

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Vlaamse vriendengroep

Zopas enorm genoten van een schitterend culinair weekend in jullie zalig hotel met zeer vriendelijk en efficiënt personeel !
Dit alles is omkaderd door de ‘Hoge Veluwe’ : oase van natuurlijke variaties, culturele ontdekkingstocht en rust … TOPKLASSE !
Hartelijk dank aan iedereen, vanwege “De Vlaamse bende” !???

- Vlaamse vriendengroep , 15 november 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn