Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Hotelkamer met Jacuzzi

Een hotelkamer met een bubbelbad, dat is mogelijk bij Groot Warnsborn. Landgoed Hotel Groot Warnsborn is enorm landgoed, gelegen in een rijksmonumentaal bosgebied in de Veluwe. Hoewel het gelegen is in de natuur en u er heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust. Is het op slechts 5 minuten gelegen van de binnenstad van Arnhem. In Arnhem kunt u genieten van de vele terrasjes en winkels. Daarnaast is de bekende dierentuin Burgers Zoo er gevestigd, wat zeker een bezoekje waard is. Na een mooie stadswandeling kunt u weer rustig terug keren in uw hotelkamer met bubbelbad en even heerlijk bijkomen.

“Vorige week hebben wij een hotelkamer met bubbelbad geboekt. Het was allemaal zeer goed geregeld en we hebben samen heerlijk en in alle rust kunnen genieten van ons weekendje weg!” Mevr. G.

Reserveer kamer

La Belle Source

Een hotelkamer met bubbelbad is natuurlijk het allerleukst wanneer u net culinair en heerlijk hebt gedineerd! Bij het bijbehorende restaurant La Belle Source kunt u voortreffelijk dineren. Geniet van de verste streek- en seizoensproducten. Onder leiding van Chefkok Luuk van Rennes kunt u de lekkerste gerechten proberen! Restaurant La Belle Source behoort tot één van de beste 500 restaurants van Nederland, én heeft 2 rode bestekjes in de Michelin gids.

Een hotelkamer met bubbelbad boeken

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze hotelkamer bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn of wilt u graag aan andere, unieke kamer reserveren? Bekijk hieronder het aanbod van hotelkamers van Landgoed Hotel Groot Warnsborn en reserveer u kamer direct online in slechts 2 minuten!

Bekijk beschikbaarheid