Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us
831a5f99-51b5-42af-be0f-f0d066c6b2ec

Warnsborn
   Luxe Suite

wifi-connect Overal gratis Wifi
coffee-picto Uitgebreid ontbijt
bed-picto Ruime Suite
  • overnachten in het prachtige arnhem
  • overnachten in arnhem
/ 3

5 ster luxe

Bekijk onze meest luxe suite van de binnenkant Met de live rondleiding kan je alvast echt in ons hotel staan! Geniet van onze mooie suites, en veelbelovende bezichtigingen in en om het hotel.

Luxe Suite in Arnhem

Unieke, zeer ruime kamers van 55m2, met stortdouche en sofa. Deze zoldersuites hebben een prachtig uitzicht over het Landgoed.

Onze twee unieke Suites liggen op de 3e verdieping in het Landhuis. Deze grote en bijzondere suites hebben een oppervlakte van maar liefst 55m2 en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Vanuit deze “zoldersuites” heeft u een prachtig uitzicht over het hele landgoed. De kamers hebben een heerlijke stortdouche en een sofa.

Beide suites hebben een prachtige aparte douche en bad. Er is zelfs een kamer met een eivormig bubbelbad. Een bijzondere suite om verliefd op te worden!

*Dit is een voorbeeld van een Warnsborn suite in het Landhuis. De kamer kan iets afwijken van de video.

  • overnachten in het prachtige arnhem
/ 3

Beoordelingen van onze gasten

Wouter en Marijke Slob-Heemstra

4/5

Koninklijk Genieten!

Wij kregen van onze kinderen een romantisch arrangement cadeau. Het was van aankomst tot vertrek fantastisch. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prachtige suite, heerlijke diners en dat alles in een prachtige omgeving. Het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Alle beoordelingen

Meer van onze kamers