Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us
40b4cf22-4420-4d7f-b834-8f51dbbdac57

Junior Suite

  • luxe kamer
/ 8

Junior Suite

Elke Junior Suite van Groot Warnsborn is uniek ingericht en gestylt. Dit betekent dat u kunt genieten van een prachtige Junior Suite in het koetshuis, die Scandinavisch en licht is ingericht. In het landhuis is de kamer meer klassieke ingericht met een moderne twist. Neem gerust een kijkje bij de foto's om een idee te krijgen van de verschillende stijlen die beschikbaar zijn.

De Junior Suite van ons landgoed biedt moderne voorzieningen, zoals een televisie, minibar en koffie- en theefaciliteiten.
Een van de Junior Suites heeft zelfs een bedstee, zoals te zien in de video hieronder.
Als je liever geen bedstee of open badkamer wilt, geef dit dan aan bij je reservering, zodat we hier indien mogelijk wel rekening mee kunnen houden.

*Dit is een voorbeeld van een Junior Suite in het landhuis van Groot Warnsborn. Elke kamers heeft unieke kenmerken, dus uw kamer kan iets afwijken van de video.

Beoordelingen van onze gasten

Wouter en Marijke Slob-Heemstra

4/5

Koninklijk Genieten!

Wij kregen van onze kinderen een romantisch arrangement cadeau. Het was van aankomst tot vertrek fantastisch. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prachtige suite, heerlijke diners en dat alles in een prachtige omgeving. Het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Alle beoordelingen

Meer kamers