Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us
8a8bdfa4-77b3-436b-baeb-6a309d2e3b90

Luxe Bruidskamer

bed-picto Kingsize bed
wifi-connect Overal gratis Wifi
2-persoons bubbelbad
  • bruidskamer | Bruidssuite Hotel Groot Warnsborn
  • nachtje weg arnhem
/ 6

Luxe bruidskamer

Enorme veel lof aan Jante en het personeel van Landgoed Groot Warnsborn. Wij danken Jante voor het meedenken in het gehele proces om tot een schitterende huwelijksdag te komen naar exact onze wensen. Verder was het personeel echt fijn!

Bruidskamer in Arnhem

De bruidskamer is voorzien van alle luxe. Een tweepersoons bubbelbad, kingsize bed en groot eigen terras.

Deze recent restylede bruidskamer is gelegen op de begane grond in het koetshuis. De kamer is licht en van alle luxe voorzien. Een tweepersoons grote ronde bubbelbad, een Kingsize bed en een terras mooi gelegen in de bossen. Uw huwelijksdag in stijl afsluiten, kijk dan ook eens naar ons Arrangementen.

Voor meer informatie over het Bruidsarrangement, neem dan graag contact met ons op.

  • nachtje weg arnhem
/ 6
bruidskamer | Bruidssuite Hotel Groot Warnsborn

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Jan & Anja Lammers

5/5

We komen graag terug!

Beste dame, heer, Wij hebben het verblijf in jullie hotel als zeer positief ervaren. We hadden een mooie kamer met een hele aparte bad, en douche gelegenheid. Het diner en het ontbijt zijn zeer goed en ruimschoots voldoende. Het landgoed is een aanrader qua ligging en straalt rust uit. Het personeel en de familie de Vries staan er echt voor hun gasten, niets is teveel. Je voelt je op en top welkom. Wij komen zeker terug, een echte aanrader. Lieve groet, Jan en Anja Lammers

Alle beoordelingen

Onze kamers