Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us
7a60be7a-2dfb-43f9-8ee3-856db46715e8

Economy room

Overal gratis Wifi
Luxe ontbijt
Ruime kamer
/ 6

Klantwaardering 9.3

Kamers van minimaal 25m2, met een rustieke en klassieke uitstraling. De badkamer heeft een douche/bad en toilet.

Economy room

Kamers van minimaal 25m2, met een rustieke en klassieke uitstraling. De badkamer heeft een douche/bad en toilet.

De Economy rooms liggen zowel in het Landhuis als in het Koetshuis. Deze kamers zijn rustieke intieme kamers. In het Landhuis hebben de Economy rooms een rustieke en klassieke uitstraling, terwijl de kamers in het Koetshuis juist wat een wat robuuster karakter hebben. De Economy kamer heeft minstens een oppervlakte van ca. 25m2.  De badkamers hebben een douche of douche/ bad en toilet.

Als u deze kamer nu online reserveert, ontvangt u 30% korting  op het uitgebreide ontbijt buffet.

*De kamer afgebeeld op de foto’s en in de video is een voorbeeld van een comfort kamer op Groot Warnsborn. Elke kamer is uniek, dus uw kamer kan afwijken van de foto’s of video.

/ 5

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Marlinda

5/5

Heerlijk ontspannend!

De entree met oprijlaan is prachtig en voorspelde al veel goeds. We werden vervolgens hartelijk ontvangen en de kamer was een grote verrassing. Sfeervol, ruim en met een geweldig uitzicht op de achtertuin en het bos. We hebben genoten van de rust en de ruimte en liepen zo het bos in voor een heerlijke wandeling.

Alle beoordelingen

Populaire kamers in ons Hotel