Hotel in Gelderland op een unieke locatie

Hotel Groot Warnsborn ligt uniek op één van de mooiste plekjes in de Veluwse bossen en op minder dan 5 min. van Arnhem en Papendal. Door de luxe uitstraling, de prachtige terrastuinen en het rijksmonumentale bos van 750 ha. kan dit hotel worden beschouwd als uniek in zijn soort. Hét hotel Gelderland is dé plek om luxe te overnachten, culinair te eten en te ontspannen.

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

Hotel Gelderland - Groot Warnsborn

Unieke kamers in dit Hotel

De kamers in hét hotel Gelderland ademen de authenticiteit en de sfeer van een landhuis, maar het comfort en knusheid van een hotel. De kamers zijn klassiek ingericht, maar natuurlijk wel voorzien van alle moderne gemakken. Elke kamer heeft een bijzonder kenmerk, zoals een open haard, schaaktafel, whiskeykast, bubbelbad of Frans balkon. Alle kamers in dit hotel worden gekenmerkt door:

  • Hotel Gelderland met prachtig uitzicht op de tuinen en het bos;
  • Televisie, minibar, radui, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Hotel Gelderland met uitstekend restaurant

Hét hotel beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Chefkok Maarten Meijst kookt op zeer hoog culinair niveau met verse streekproducten of producten van het landgoed zelf. Daarom behoort het restaurant tot de 500 beste restaurants van Nederland! Op de beschutte terrassen kunt u bij mooie weer een kopje koffie drinken, of dineren met familie en vrienden. Bij slecht weer kunt u naast de knisperende open haard in het restaurant komen zitten.

Hotel Gelderland | Landgoed Groot Warnsborn

Contact

Wilt u overnachten op hét mooiste hotel Gelderland? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt in ons Hotel Gelderland! Wilt u meer informatie over ons Hotel Gelderland, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

 

9,5Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn