Hotel in Gelderland op een unieke locatie

Hotel Groot Warnsborn ligt uniek op één van de mooiste plekjes in de Veluwse bossen en op minder dan 5 min. van Arnhem en Papendal. Door de luxe uitstraling, de prachtige terrastuinen en het rijksmonumentale bos van 750 ha. kan dit hotel worden beschouwd als uniek in zijn soort. Hét hotel Gelderland is dé plek om luxe te overnachten, culinair te eten en te ontspannen.

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

Hotel Gelderland - Groot Warnsborn

Unieke kamers in dit Hotel

De kamers in hét hotel Gelderland ademen de authenticiteit en de sfeer van een landhuis, maar het comfort en knusheid van een hotel. De kamers zijn klassiek ingericht, maar natuurlijk wel voorzien van alle moderne gemakken. Elke kamer heeft een bijzonder kenmerk, zoals een open haard, schaaktafel, whiskeykast, bubbelbad of Frans balkon. Alle kamers in dit hotel worden gekenmerkt door:

  • Hotel Gelderland met prachtig uitzicht op de tuinen en het bos;
  • Televisie, minibar, radui, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Hotel Gelderland met uitstekend restaurant

Hét hotel beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Chefkok Maarten Meijst kookt op zeer hoog culinair niveau met verse streekproducten of producten van het landgoed zelf. Daarom behoort het restaurant tot de 500 beste restaurants van Nederland! Op de beschutte terrassen kunt u bij mooie weer een kopje koffie drinken, of dineren met familie en vrienden. Bij slecht weer kunt u naast de knisperende open haard in het restaurant komen zitten.

Hotel Gelderland | Landgoed Groot Warnsborn

Contact

Wilt u overnachten op hét mooiste hotel Gelderland? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt in ons Hotel Gelderland! Wilt u meer informatie over ons Hotel Gelderland, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

 

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Super heerlijk gegeten

Super heerlijk gegeten 2 dagen en genoten van het culinair arrangement, heerlijk overnachten in een geweldige ambiance!

- Frans en Nellie Everaerts , 1 juni 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn