Hotel Kröller-Müller | Langoed Hotel Groot Warnsborn

Hotel Groot Warnsborn ligt uniek op één van de mooiste plekjes in de Veluwse bossen en op minder dan 5 min. van Arnhem en Papendal. Indien u graag tijdens uw verblijf een bezoek brengt aan het Kruller Muller museum dan is dat uiteraard mogelijk. Ons hotel ligt op fietsafstand van het Kröller-Müller Museum. U staat binnen 30 minuten bij het museum op de stoep. Naast het Kröller-Müller Museum biedt de prachtige omgeving van Groot Warnsborn nog meer activiteiten. Ontdek de natuur in het Nationale Park de Hoge Veluwe.

Wilt u de huidige galerij bekijken, of de openingstijden van het Kröller-Müller museum? Klik dan door naar de website.

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

Hotel Gelderland - Groot Warnsborn

Unieke kamers

De kamers in hét hotel Gelderland ademen de authenticiteit en de sfeer van een landhuis, maar het comfort en knusheid van een hotel. De kamers zijn klassiek ingericht, maar natuurlijk wel voorzien van alle moderne gemakken. Elke kamer heeft een bijzonder kenmerk, zoals een open haard, schaaktafel, whiskeykast, bubbelbad of Frans balkon. Alle kamers in dit Hotel Gelderland worden gekenmerkt door:

  • Hotel Gelderland met prachtig uitzicht op de tuinen en het bos;
  • Televisie, minibar, radui, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Hotel vlakbij Kröller-Müller met uitstekend restaurant

Hét hotel beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Chefkok Luuk van Rennes kookt op zeer hoog culinair niveau met verse streekproducten of producten van het landgoed zelf. Daarom behoort het restaurant tot de 500 beste restaurants van Nederland! Na een lange dag buiten kunt u zich volledig laten verwennen in ons restaurant.

Hotel Gelderland | Landgoed Groot Warnsborn

Contact

Wilt u overnachten op hét mooiste hotel Gelderland? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt! Wilt u meer informatie over ons, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

 

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

 

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Een aanrader dit hotel!

Op uitnodiging van mijn zoon en schoondochter een overnachting gehad in een prachtige suite. ‘s Avonds genoten van een uitmuntend diner dat geserveerd werd door een zeer kundige en vriendelijke ober. Ook het andere personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader dit hotel!
Met vriendelijke groet.
Anne-Mieke van de Ven

- Anne-Mieke van de Ven , 2 januari 2018

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn