Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Hotel met een groot bubbelbad op kamer

Hotel met eigen bubbelbad op kamer boeken? Landgoed Hotel Groot Warnsborn is een hotel, gelegen in een bosrijke omgeving in de Arnhemse Veluwe. Landgoed Hotel Groot Warnsborn ligt in een rijksmonumentaal bos en heeft zeer exclusieve en diverse hotelkamers beschikbaar. Daarnaast kunt beschikt het over een eigen restaurant, La Belle Source, waar u culinair kunt genieten van de streek- en seizoensproducten uit de omgeving.

Uniek hotel

Landgoed Groot Warnsborn is gelegen op een unieke locatie in de bossen, op de Veluwe Het hotel is omgeven door prachtige Engelse terrastuinen en ligt middenin meer dan 750 hectare bos, dat de stempel ‘rijksmonumentaal’ mag dragen. U bent vanuit de bossen in minder dan 5 minuten in de binnenstad van Arnhem. Groot Warnsborn is een bijzonder hotel op een unieke locatie met geweldige kamers. Iedere kamer heeft een uniek element.

Genieten in een prachtige hotel met een groot eigen bubbelbad

Speciale Arrangementen

Wanneer u een hotel met een groot bubbelbad op kamer wilt combineren met een uitstapje of een speciaal weekend, kunt u gebruik maken van onze speciale arrangementen. De speciale arrangementen wisselen per seizoen en zijn seizoengebonden. Bekijk hier alle arrangementen die Landgoed Hotel Groot Warnsborn u te bieden heeft!

Een hotelkamer is bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn zéér eenvoudig geboekt! Binnen 2 minuten kunt u een hotel met bubbelbad op kamer reserveren. Landgoed Hotel Groot Warnsborn biedt ook andere, zeer unieke kamers beschikbaar die u direct online kunt reserveren.

Direct boeken