Hotel op een Unieke locatie nabij Oosterbeek

Zoekt u een hotel vlakbij Oosterbeek? Gaat u het Airborne museum bezoeken? Landgoed Hotel Groot Warnsborn is dé ideale plek om in luxe te overnachten, culinair te eten en ontspannen te vergaderen; Maar ook voor een bijzondere bruiloft of feest! Niet zo maar een hotel, nee een unieke buitenplaats op een 750 ha. groot Rijksmonumentaal landgoed,waar u nog kunt verdwalen en toch slechts 5 minuten van Centrum Arnhem en op 10 minuten vanaf Oosterbeek.

Hotel nabij oosterbeekSfeervolle kamers in het hotel nabij Oosterbeek

De sfeervolle kamers maken van Groot Warnsborn zijn allemaal verschillend. Elke kamer ademt de sfeer en authenticiteit van een landhuis, maar biedt het comfort en de knusheid van een romantisch hotel. Alle kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd en hebben een klassieke inrichting, maar zijn natuurlijk wel van alle moderne gemakken voorzien. Bent u op zoek naar een verblijf en wilt u ook cilinair in de watten gelegd worden? Kijk dan eens naar onze arrangementen.

Al onze kamers hebben:

  • Prachtig uitzicht op de tuinen of het bos;
  • Televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Uitstekend restaurant

Wat is er fijner dan een leuke dag bekronen met een diner? Groot Warnsborn beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Hier wordt op zeer hoog culinair niveau gekookt door chef kok Luuk van Rennes. In de open keuken worden er alleen producten gebruikt die afkomstig zijn uit de streek of van het eigen landgoed. Het restaurant behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurants van Nederland! Bij mooi weer kunt u op de beschutte terrassen dineren, of een heerlijk kopje koffie drinken. Bij slecht weer kunt u heerlijk binnen zitten bij een knisperen haardvuur.

Contact

Wilt u overnachten bij een hotel nabij Oosterbeek? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt! Wilt u meer informatie over ons hotel, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer direct

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement

Wij hebben enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement. Een geweldig warm welkom en verblijf en een geweldig feest!

- Fam van der Ven, 14 januari 2016

Meer reviews Schrijf een review

2
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn