Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn kunt u heerlijk slapen & dineren. Het landgoed bevindt zich met recht op het mooiste plekje van Arnhem. Het Landgoed Hotel licht ingebed in zorgvuldig aangelegde Engelse tuinen en is omgeven door meer dan 750 ha. bos aan de rand van de Veluwe. Uniek aan de locatie is dat u zich op minder dan 5 minuten van het winkelcentrum van Arnhem bevindt. U overnacht in net gerenoveerde kamers die van alle gemakken en luxe zijn voorzien.

Bekijk kamers

De kamers

Geen kamer is hetzelfde op ons Landgoed Hotel. Zelfs voor mensen die met grote regelmaat hotels bezoeken, heeft dit sterren hotel een aantal verrassingen in petto. Zo zijn er kamers met een open haard, een unieke schaaktafel of een antieke whiskykast. Alle kamers zijn onlangs compleet gerenoveerd en van alle luxe en gemakken voorzien.

  • overnachten-veluwe-arnhem
  • luxe-hotel-arnhem
  • hotel-veluwe-arnhem
  • groot-warnsborn-hotel
  • landgoed-groot-warnsborn-oranjerie
  • overnachten-arnhem-groot-warnsborn
  • oranjerie-groot-warnsborn
  • bedrijfsfeest-arnhem
  • landgoed-groot-warnsborn-oranjerie
/ 9

Vorstelijk verblijven op dit landgoed hotel

Een Landgoed Hotel van formaat

Bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn kunt u heerlijk slapen & dineren. Het landgoed bevindt zich met recht op het mooiste plekje van Arnhem. Het Landgoed Hotel licht ingebed in zorgvuldig aangelegde Engelse tuinen en is omgeven door meer dan 750 ha. bos aan de rand van de Veluwe. Uniek aan de locatie is dat u zich op minder dan 5 minuten van het winkelcentrum van Arnhem bevindt. U overnacht in net gerenoveerde kamers die van alle gemakken en luxe zijn voorzien.

De kamers

Geen kamer is hetzelfde op ons Landgoed Hotel. Zelfs voor mensen die met grote regelmaat hotels bezoeken, heeft dit sterren hotel een aantal verrassingen in petto. Zo zijn er kamers met een open haard, een unieke schaaktafel of een antieke whiskykast. Alle kamers zijn onlangs compleet gerenoveerd en van alle luxe en gemakken voorzien.

Restaurant, lounge en wijnbar

Het restaurant van ons Landgoed Hotel biedt een idyllisch uitzicht op de tuin en de bosrijke omgeving. Kwalitatieve hoogstaande gerechten staan op de kaart met producten uit de directe omgeving. De lounge en brasserie is een zeer geschikte plek voor een aperitief, kleine gerechten of een kopje koffie bij de open haard of ’s zomers op het terras. Tevens beschikt het hotel over een unieke wijnbar en proeflokaal in de authentieke gewelvenkelder.

U kunt uw kamer op dit unieke landgoed hotel direct online boeken. Als u nu op onze eigen website boekt ontvangt u 30% korting op het uitgebreide ontbijt. We hebben ook verschillende arrangementen beschikbaar.

Bekijk kamers

Populaire kamers