Luxe hotel in Nederland

Voor een luxe hotel in Nederland hoeft u niet verder te zoeken! Landgoed Hotel Groot Warnsbron is een 4-sterren hotel, gelegen in een rijksmonumentaal bos in Arnhem! Landgoed Hotel Groot Warnsbron is een uitstekende locatie om luxe te overnachten, te genieten van een diner op culinair niveau en van de prachtige bosrijke omgeving! Tevens is het centrum van Arnhem gelegen op slechts 5 minuten.

Relax arrangement hotel | luxe hotel nederland

Luxe hotel in Nederland op een een prachtige plek

Een luxe hotel Nederland gaat natuurlijk gepaard met een luxe restaurant! Bij Landgoed Hotel Groot Warnsbron kunt u heerlijk, exclusief dineren, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse streekproducten uit de omgeving. Geniet van culinair Arnhem met een lekker kopje koffie op het terras, of kom heerlijk dineren bij Restaurant La Belle Source!

 

 Luxe hotelkamers in Nederland

Landgoed Hotel Groot Warnsbron heeft een zeer divers aanbod in kamers, die onlangs zijn gerenoveerd. U kunt kiezen uit kamers met een bubbelbad, een whiskykast of een open haard! Een luxe hotel Nederland kunt u zeker boeken bij Landgoed Groot Warnsbron, want wanneer u een luxe kamer boekt dan krijgt u:

  • Een indrukwekkend uitzicht op de bosrijke omgeving en de prachtige tuinen
  • Een kamer met veel faciliteiten (o.a. televisie, koffie- en thee, WiFi)
  • Slechts 5 minuten van het centrum van Arnhem

Ontdek een luxe hotel in Nederland zelf door een kamer te boeken via de website van Landgoed Hotel Groot Warnsbron.

Reserveer direct een kamer   Bekijk de beschikbaarheid

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Een bijzonder weekend om vol genoegen op terug te kijken!!

Wij hebben een geweldig weekend door mogen maken in Juni 2015, in dit prachtige hotel op deze bijzondere locatie. Midden in het groen, omgeven door een mooi wandelgebied, en genietend van de prachtige kamer en het heerlijke eten. Het personeel is bijzonder vriendelijk en speelt in op de persoonlijke wensen van de gasten. Het ontbijt, in buffetvorm, en in ons geval ook een keer geserveerd aan tafel, was subliem! Een bijzonder weekend om vol genoegen op terug te kijken!!

- Nicky van der Boon , 2 juli 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn