Luxe overnachten op de Veluwe

Landgoed Hotel Groot Warnsborn bevindt zich op een unieke locatie in de bossen aan de zuidkant van de Veluwe. Door de luxe uitstraling, de prachtige terrastuinen en het rijksmonumentale bos van maar liefst 750 ha. kan dit luxe hotel op de Veluwe worden beschouwd als uniek in zijn soort. Hotel Veluwe Groot Warnsborn is dé ideale plek om luxe te overnachten, culinair te eten en heerlijk te ontspannen. Als u nu een kamer op de Veluwe boekt via onze website dan ontvangt u 30% korting op het ontbijt.

Unieke kamers

Groot Warnsborn beschikt over 25 unieke kamers die onlangs geheel zijn gerenoveerd. Elke kamer heeft een bijzonder kenmerk, zoals een bubbelbad, schaaktafel, wiskeykast of open haard. Alle kamers in dit Hotel Veluwe worden gekenmerkt door:

  • een prachtig uitzicht op de terrastuinen of het bos;
  • veel comfort en luxe;
  • televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten en wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2).

Uitstekend restaurant

Luxe hotel op de VeluweHotel Groot Warnsborn beschikt over een eigen zeer luxe restaurant. U bent van harte welkom in het Restaurant La Belle Source. De keuken is het domein van Maarten Meijst. Hij kookt  op een zeer hoog culinair niveau met verse streekproducten en maakt zoveel mogelijk gebruik van de ingrediënten van het landgoed. Op de beschutte terrassen kunt u bij mooi weer een heerlijk kopje koffie drinken of dineren met familie en vrienden. Bij slechter weer is er een prachtig restaurant met open haard waar u zich helemaal thuis voelt.

 

Contact

Wilt u overnacht op Hotel Groot Warnsborn, hét luxe hotel op de Veluwe? Reserveer dan direct een kamer via ons online reserveringssysteem. U krijgt in dat geval 30% korting op ons ontbijt! Wilt u meer informatie over Groot Warnsborn, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer een kamer   Bekijk de Kerstarrangementen

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Complimenten voor het fantastische oud en nieuw feest!

Complimenten voor het fantastische oud en nieuw feest!!!!!! Echt helemaal top!!!!!
Ook het diner en de overnachting en ontbijt waren super! Heel gastvrij team van erg vriendelijke en professionele mensen. Dank jullie wel!!!!!!

- Diana, 2 januari 2016

Meer reviews Schrijf een review

8
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn