Luxe hotel Veluwe

Landgoed Hotel Groot Warnsborn bevindt zich op een unieke locatie in de bossen aan de zuidkant van de Veluwe. Dit luxe hotel Veluwe heeft prachtige prachtige Engelse terrastuinen en met het rijksmonumentale bos van maar liefst 750 ha. kan dit luxe hotel Veluwe worden beschouwd als uniek in zijn soort. Hotel Veluwe Groot Warnsborn is dé ideale plek om luxe te overnachten, culinair te eten en heerlijk te ontspannen. Als u nu een kamer op de Veluwe boekt via onze website dan ontvangt u 30% korting op het ontbijt.

Unieke kamers

Groot Warnsborn beschikt over 25 unieke kamers die onlangs geheel zijn gerenoveerd. Elke kamer heeft een bijzonder kenmerk, zoals een bubbelbad, schaaktafel, wiskeykast of open haard. Alle kamers in dit luxe hotel Veluwe worden gekenmerkt door:

  • een prachtig uitzicht op de terrastuinen of het bos;
  • veel comfort en luxe;
  • televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten en wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2).

Luxe hotel Veluwe met uitstekend restaurant

Hotel Veluwe | Groot WarnsbornBij een luxe hotel Veluwe hoort natuurlijk een zeer luxe restaurant. U bent van harte welkom in het Restaurant La Belle Source, waar u vorstelijk kunt dineren. De keuken is het domein van Luuk van Rennes. Hij kookt op een zeer hoog culinair niveau met verse streekproducten en maakt zoveel mogelijk gebruik van de ingrediënten van het landgoed. Op de beschutte terrassen kunt u bij mooi weer een heerlijk kopje koffie drinken of dineren met familie en vrienden. Bij slechter weer is er een prachtig restaurant met open haard waar u zich helemaal thuis voelt.

 

Contact

Wilt u overnachten op dit luxe hotel Veluwe? Reserveer dan direct een kamer via ons online reserveringssysteem. U krijgt in dat geval 30% korting op ons ontbijt! Wilt u meer informatie over Groot Warnsborn, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer een kamer   Bekijk de arrangementen 

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

kom ik graag weer bij jullie overnachten

Dag allemaal,

 

Het is al weer even geleden dat ik weer bij jullie heb overnacht. Ik ben druk bezig om mijn praktijk als Cambridge Weight Plan consulente vorm te geven, vandaar deze late reactie. Het was weer geweldig! Op mijn kamer, met uitzicht op de prachtige tuin, lag een welkomstkaart klaar. Dat deed me goed, dat voelde echt als thuiskomen. In het restaurant heb ik weer heerlijk genoten, nu van een 3-gangenmenu. Ik had zicht op de keuken en kon zien dat alles weer met liefde en aandacht werd bereid. Mijn complimenten! Ik heb gebadderd in het bad op pootjes en ervaren dat dat niet mijn ding is. Volgende keer stap ik wel weer gewoon onder de douche. Als ik dan tenminste uit kan vinden hoe ik de kraan niet al te heet zet. De volgende morgen werd ik enthousiast begroet door Anja ( ik hoop dat ik haar naam goed heb onthoudenJ). Ze heeft een heerlijk ontbijt voor mij klaargemaakt en later nog een verrukkelijke lunch. Deze heb ik meegenomen ( en er natuurlijk heerlijk van gesmuld) op mijn buiten dag bij het TopTraject van Jawi Bakker. Als er weer een coaching dag is en daaropvolgend een TopTrajectdag, kom ik graag weer bij jullie overnachten en me laten verwennen.

 

Een fijne dag verder en tot binnenkort!

- Hilda Huisman , 11 maart 2019

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn