Luxe hotel Veluwe

Landgoed Hotel Groot Warnsborn bevindt zich op een unieke locatie in de bossen aan de zuidkant van de Veluwe. Dit luxe hotel Veluwe heeft prachtige prachtige Engelse terrastuinen en met het rijksmonumentale bos van maar liefst 750 ha. kan dit luxe hotel Veluwe worden beschouwd als uniek in zijn soort. Hotel Veluwe Groot Warnsborn is dé ideale plek om luxe te overnachten, culinair te eten en heerlijk te ontspannen. Als u nu een kamer op de Veluwe boekt via onze website dan ontvangt u 30% korting op het ontbijt.

Unieke kamers

Groot Warnsborn beschikt over 25 unieke kamers die onlangs geheel zijn gerenoveerd. Elke kamer heeft een bijzonder kenmerk, zoals een bubbelbad, schaaktafel, wiskeykast of open haard. Alle kamers in dit luxe hotel Veluwe worden gekenmerkt door:

  • een prachtig uitzicht op de terrastuinen of het bos;
  • veel comfort en luxe;
  • televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten en wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2).

Luxe hotel Veluwe met uitstekend restaurant

Hotel Veluwe | Groot WarnsbornBij een luxe hotel Veluwe hoort natuurlijk een zeer luxe restaurant. U bent van harte welkom in het Restaurant La Belle Source, waar u vorstelijk kunt dineren. De keuken is het domein van Luuk van Rennes. Hij kookt op een zeer hoog culinair niveau met verse streekproducten en maakt zoveel mogelijk gebruik van de ingrediënten van het landgoed. Op de beschutte terrassen kunt u bij mooi weer een heerlijk kopje koffie drinken of dineren met familie en vrienden. Bij slechter weer is er een prachtig restaurant met open haard waar u zich helemaal thuis voelt.

 

Contact

Wilt u overnachten op dit luxe hotel Veluwe? Reserveer dan direct een kamer via ons online reserveringssysteem. U krijgt in dat geval 30% korting op ons ontbijt! Wilt u meer informatie over Groot Warnsborn, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer een kamer   Bekijk de arrangementen 

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Laaiend enthousiast!

Noem de huishouding, receptie, keuken, bediening en t echtpaar de Vries. Iedereen is hartelijk,vakkundig en op elkaar ingespeeld. Kortom een gastvrije en culinaire oase in een wonderschone omgeving. We hadden er een feest met 33 gasten en iedereen was laaiend enthousiast.

- Fam. Niesert, 2 juli 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn