Luxe overnachten in Arnhem met diner

Wilt u luxe overnachten met diner? Dan bent u op ons landgoed aan het juiste adres. Bij ons kunt u luxe overnachten met diner op het mooiste plekje op de Veluwe. Ons landhuis is gelegen op 750 ha. aan rijksmonumentaal bos en bevindt zich daarnaast op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem. We beschikken over 40 kamers gelegen in het onlangs compleet gerestaureerde landhuis en in de compleet nieuwe koetshuis.

Luxe overnachten met diner

Slapen op de Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn | luxe overnachten met dinerIn ons hotel kunt u luxe overnachten in onze onlangs totaal gerenoveerde kamers. Alle kamers hebben een eigentijdse uitstraling met zowel klassieke als moderne en romantische elementen. De kamers zijn van alle luxe voorzien. Daarnaast kunt u genieten van de warme en gastvrije manier waarop wij met onze gasten omgaan. Iedereen voelt zich thuis bij Groot Warnsborn. Het is dan ook niets voor niets dat Groot Warnsborn is gekozen tot hotel met de Beste Gastvrijheidsformule.

In 2012 is Hotel Groot Warnsborn de winnaar geworden van het Nationaal Kampioenschap Beste Gastvrijheidsformule Hotel.

Voor de culinaire fijnproevers

We hebben in ons hotel een luxe restaurant La Belle Source, zodat u kunt overnachten met diner. Chef kok Luuk van Rennes kookt  zeer verrassend en op hoog niveau en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten van ons eigen landgoed.Het is niets voor niets dat ons restaurant behoord tot de top 500 beste restaurants in Nederland.

Contact

Wilt u luxe overnachten met diner dan kunt u ten alle tijde online uw boeking maken. We hebben speciale arrangementen waarbij u kunt profiteren van kortingen op uw overnachting inclusief diner.

 Bekijk onze kamers  Bekijk onze arrangementen

9,5Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Een bijzonder weekend om vol genoegen op terug te kijken!!

Wij hebben een geweldig weekend door mogen maken in Juni 2015, in dit prachtige hotel op deze bijzondere locatie. Midden in het groen, omgeven door een mooi wandelgebied, en genietend van de prachtige kamer en het heerlijke eten. Het personeel is bijzonder vriendelijk en speelt in op de persoonlijke wensen van de gasten. Het ontbijt, in buffetvorm, en in ons geval ook een keer geserveerd aan tafel, was subliem! Een bijzonder weekend om vol genoegen op terug te kijken!!

- Nicky van der Boon , 2 juli 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn