Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Luxe overnachten met diner op de Veluwe

Wilt u luxe overnachten met diner? Dan bent u op ons landgoed aan het juiste adres. Bij ons kunt u luxe overnachten met diner op het mooiste plekje op de Veluwe. Ons landhuis is gelegen op 750 ha. aan rijksmonumentaal bos en bevindt zich daarnaast op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem. We beschikken over 40 kamers gelegen in het onlangs compleet gerestaureerde landhuis en in de compleet nieuwe koetshuis.

Luxe overnachten met diner

In ons hotel kunt u luxe overnachten in onze onlangs totaal gerenoveerde kamers. Alle kamers hebben een eigentijdse uitstraling met zowel klassieke als moderne en romantische elementen. De kamers zijn van alle luxe voorzien. Daarnaast kunt u genieten van de warme en gastvrije manier waarop wij met onze gasten omgaan. Iedereen voelt zich thuis bij Groot Warnsborn. Het is dan ook niets voor niets dat Groot Warnsborn is gekozen tot hotel met de Beste Gastvrijheidsformule.

In 2012 is Hotel Groot Warnsborn de winnaar geworden van het Nationaal Kampioenschap Beste Gastvrijheidsformule Hotel.

 

Voor de culinaire fijnproevers

We hebben in ons hotel een luxe restaurant La Belle Source, zodat u kunt overnachten met diner. Chef kok Luuk van Rennes kookt  zeer verrassend en op hoog niveau en maakt zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten van ons eigen landgoed.Het is niets voor niets dat ons restaurant behoord tot de top 500 beste restaurants in Nederland.

  • hotel-veluwe-landgoed-groot-warnsborn
  • landgoed-groot-warnsborn-arnhem
  • groot-warnsborn-grande-luxe-kamer
  • groot-warnsborn-grande-luxe-kamer
  • prestige-kamer-hotel-groot-warnsborn
  • hotel-veluwe-restaurant-le-belle-source
  • restaurant-groot-warnsborn
  • vergaderlocatie-veluwe-landgoed-groot-warnsborn
/ 8

Contact

Wilt u luxe overnachten met diner dan kunt u ten alle tijde online uw boeking maken. We hebben speciale arrangementen waarbij u kunt profiteren van kortingen op uw overnachting inclusief diner.

Bekijk kamers

Populaire kamers