Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Luxe overnachten Veluwe

Beleef een schitterende avond en kom overnachten op de Veluwe bij Landgoed Groot Warnsborn! Het 4-sterren hotel ligt te midden van een prachtig rijksmonumentaal bos en bevindt zich op slechts vijf minuten afstand van het sfeervolle centrum van Arnhem.

U kunt intieme wandelingen door het bos maken of het gebied bijvoorbeeld op de fiets verkennen. De mogelijkheden van overnachten op de Veluwe zijn nagenoeg eindeloos. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk de kamers en ontdek uw favoriet of reserveer direct en laat u verrassen.

“Op zoek naar een plek om te ontspannen en luxe overnachten? Veluwe en de bosrijke omgeving is een echte aanrader!” Dhr. Sijbesma

Overnachten op de Veluwe op een prachtig landgoed

Overnachten op de Veluwe doet u natuurlijk in luxe en stijl. Het hotel kent een aantal bijzondere en ruime kamers en suites, welke van alle gemakken zijn voorzien. U maakt overal kosteloos gebruik van WiFi, beschikt over minimaal 25m2 comfort en geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt buffet.
Daarnaast worden er u meerdere, luxe arrangementen geboden. Laat u en uw partner bijvoorbeeld verwennen tijdens een tweedaags romantisch arrangement of geniet van gastronomische lekkernijen in ons luxe restaurant La Belle Source tijdens een 3-daagse culinaire trip. Bekijk alle arrangementen en laat u verleiden.

  • luxe-overnachten-veluwe
  • luxe-overnachten-veluwe
  • luxe-overnachten-veluwe
  • luxe-overnachten-veluwe
  • luxe-overnachten-veluwe
  • luxe-overnachten-veluwe
/ 6

Overnachten Veluwe in een luxe hotel

Landgoed Groot Warnsborn ligt aan de rand van de Veluwe. Het is aan alle kanten omgeven door een weelderige natuur en ligt toch op slechts enkele minuutjes van de gezellige Arnhemse binnenstad. Het biedt daarmee het beste van beide werelden.

U kunt enerzijds genieten van de rust die de natuur te beiden heeft en anderzijds actief bezig zijn door bijvoorbeeld te tennissen, te golfen of te mountainbiken. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse bezienswaardigheden, welke zeker het bezoeken waard zijn besluit u te overnachten op de Veluwe. Kortom, er is voor iedereen wat wils.

Bekijk kamers

Populaire kamers