Overnachten op de Veluwe

Landgoed Groot Warnsborn is een hotel middenin de bossen, waar u op een luxe manier kunt overnachten op de Veluwe. En dat op slecht 5 minuten van Arnhem. Het is bovendien een geweldige manier om te overnachten op de Veluwe in een hotel met een klassieke, authentieke uitstraling, prachtige terrastuinen en een rijksmonumentaal bos van 750 ha. waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Hotel Groot Warnsborn is dé plek bij om te overnachten op de Veluwe, culinair te eten en te ontspannen.

Overnachten op de Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn

Overnachten op de Veluwe in unieke kamers

Onze kamers ademen de sfeer en authenticiteit van een landhuis, maar bieden het comfort en de knusheid van een hotel. Alle kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd en hebben een klassieke inrichting, maar zijn natuurlijk wel van alle moderne gemakken voorzien. Tijdens het overnachten op de Veluwe treft u in elke kamer een bijzonder kenmerk, zoals een whiskeykast, schaaktafel, een open haard of bubbelbad. Overnachten op de Veluwe in een kamer op Groot Warnsborn betekent:

  • Prachtig uitzicht op de tuinen of het bos;
  • Televisie, minibar, radui, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Luxe eten in het restaurant

Als u gaat in ons hotel gaat overnachten op de Veluwe kunt u ook dineren in het hotel. Groot Warnsborn beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Hier wordt op zeer hoog culinair niveau gekookt door chef kok Maarten Meijst. Overnachten op de Veluwe krijgt door onze open keuken waar alleen producten worden gebruikt die uit de streek of van het landgoed zelf afkomstig zijn een extra dimensie. Het restaurant behoort daarom ook tot de 500 beste restaurants van Nederland! Bij mooi weer kunt u op de beschutte terrassen dineren, of een heerlijk kopje koffie drinken. Bij slecht weer kunt u ook binnen in het restaurant zitten.

Overnachten op de Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn

 

Contact

Wilt u overnachten op de Veluwe? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt na een nacht overnachten op de Veluwe! Wilt u meer informatie over overnachten op de Veluwe in Groot Warnsborn, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn