Slapen op een prachtige locatie: de Veluwe

Landgoed Groot Warnsborn is een hotel middenin de bossen, waar u op een luxe manier kunt overnachten op de Veluwe. En dat op slecht vijf minuten van Arnhem. Het is bovendien een geweldige manier om te overnachten op de Veluwe in een hotel met een klassieke, authentieke uitstraling, prachtige terrastuinen en een rijksmonumentaal bos van 750 ha. waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Hotel Groot Warnsborn is dé plek voor een uniek slaapverblijf op de Veluwe, culinair te eten en te ontspannen.

overnachten op de Veluwe

Overnachten op de Veluwe in unieke kamers

Onze kamers ademen de sfeer en authenticiteit van een landhuis, maar bieden het comfort en de knusheid van een hotel. Alle kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd en hebben een klassieke inrichting, maar zijn natuurlijk wel van alle moderne gemakken voorzien. Tijdens het overnachten op de Veluwe treft u in elke kamer een bijzonder kenmerk, zoals een whiskeykast, schaaktafel, een open haard of bubbelbad. Een verblijf bij Groot Warnsborn betekent:

  • Prachtig uitzicht op de tuinen of het bos;
  • Televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Luxe eten in het restaurant

Als u in ons hotel gaat overnachten op de Veluwe kunt u ook dineren in het hotel. Groot Warnsborn beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Hier wordt op zeer hoog culinair niveau gekookt door chef kok Maarten Meijst. Overnachten op de Veluwe krijgt door onze open keuken waar alleen producten worden gebruikt die uit de streek of van het landgoed zelf afkomstig zijn een extra dimensie. Het restaurant behoort daarom ook tot de 500 beste restaurants van Nederland! Bij mooi weer kunt u op de beschutte terrassen dineren, of een heerlijk kopje koffie drinken. Bij slecht weer kunt u ook binnen in het restaurant zitten.

Overnachten op de Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn

 

Contact

Wilt u slapen op de Veluwe? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt na een nacht overnachten op de Veluwe! Wilt u meer informatie over een verblijf op de Veluwe in Groot Warnsborn, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed.

  Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed. Wat een omgeving ! Wat een ontvangst ! Wat een heerlijke kamer met wondermooi uitzicht ! De perfecte plek om intens te genieten. Wij komen terug als de Veluwe paars kleurt.

- Nico en An , 5 mei 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn