Overnachten op de Veluwe

Landgoed Groot Warnsborn is een hotel middenin de bossen, waar u op een luxe manier kunt overnachten op de Veluwe. En dat op slecht 5 minuten van Arnhem. Het is bovendien een geweldige manier om te overnachten op de Veluwe in een hotel met een klassieke, authentieke uitstraling, prachtige terrastuinen en een rijksmonumentaal bos van 750 ha. waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Hotel Groot Warnsborn is dé plek bij om te overnachten op de Veluwe, culinair te eten en te ontspannen.

Overnachten op de Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn

Overnachten op de Veluwe in unieke kamers

Onze kamers ademen de sfeer en authenticiteit van een landhuis, maar bieden het comfort en de knusheid van een hotel. Alle kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd en hebben een klassieke inrichting, maar zijn natuurlijk wel van alle moderne gemakken voorzien. Tijdens het overnachten op de Veluwe treft u in elke kamer een bijzonder kenmerk, zoals een whiskeykast, schaaktafel, een open haard of bubbelbad. Overnachten op de Veluwe in een kamer op Groot Warnsborn betekent:

  • Prachtig uitzicht op de tuinen of het bos;
  • Televisie, minibar, radui, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Luxe eten in het restaurant

Als u gaat in ons hotel gaat overnachten op de Veluwe kunt u ook dineren in het hotel. Groot Warnsborn beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Hier wordt op zeer hoog culinair niveau gekookt door chef kok Maarten Meijst. Overnachten op de Veluwe krijgt door onze open keuken waar alleen producten worden gebruikt die uit de streek of van het landgoed zelf afkomstig zijn een extra dimensie. Het restaurant behoort daarom ook tot de 500 beste restaurants van Nederland! Bij mooi weer kunt u op de beschutte terrassen dineren, of een heerlijk kopje koffie drinken. Bij slecht weer kunt u ook binnen in het restaurant zitten.

Overnachten op de Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn

 

Contact

Wilt u overnachten op de Veluwe? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt na een nacht overnachten op de Veluwe! Wilt u meer informatie over overnachten op de Veluwe in Groot Warnsborn, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement

Wij hebben enorm genoten van het oud&nieuw-arrangement. Een geweldig warm welkom en verblijf en een geweldig feest!

- Fam van der Ven, 14 januari 2016

Meer reviews Schrijf een review

2
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn