Ontspannen met een relax arrangement hotel

Even helemaal weg uit de dagelijkse drukte? Toe aan maximale rust en ontspanning? Dan is ons relax arrangement hotel dé oplossing voor u! Met een relax arrangement komt u volledig tot rust en kunt u uzelf helemaal opladen. Het relax arrangement hotel is ontspannend maar ook een complete culinaire ervaring. Heerlijk eten, heerlijk drinken en echt relaxen. Een relax arrangement bij Groot Warnsborn betekent gegarandeerd relaxen. Maak hiervoor gebruik van het 2 daagse relax arrangement van Groot Warnsborn. Wat houdt dat arrangement in?

  • Ontvangst met een glas Methode Champenoise
  • Ontspannen met een “bad verwen set”
  • Compleet 3-gangen diner
  • Prachtige kamers
  • uitgebreid ontbijtbuffet
  • En nog veel meer bij een relax arrangement

Boek nu via onze website en ontvang direct 30% korting op het ontbijt!

Boek nu uw relax arrangement hotel

Boek nu uw relax arrangement en begin gelijk met genieten en ontspannen. Een relax arrangement is meer dan ontspannen. Het is een complete ervaring vol met heerlijk eten en maximale rust. Naast het een ontspannende ervaring is het een culinaire ervaring. Wist u dat het restaurant tot de top 500 “Beste restaurants van Nederland” behoort? Dat kan uiteraard niet ontbreken bij een relax arrangement.

Heerlijk tot rust gekomen bij Groot Warnsborn. De omgeving, de kamers en het personeel zorgen er echt voor dat je even alles vergeet en geheel tot rust komt. Een aanrader! Dhr. Wander 

Ontspannende omgeving met uw relax arrangement hotel

Naast het door ons speciaal geselecteerde relax arrangement, biedt de omgeving van Groot Warnsborn genoeg gelegenheid om te ontspannen. Prachtige Engelse terrastuinen waar u kunt wandelen of een bosrijke omgeving waar u een wandeling kunt maken. De combinatie van de omgeving en het relax arrangement hotel zullen u maximale rust en ontspanning geven. Hebt u ook al zin om langs te komen?

Boek direct

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Vlaamse vriendengroep

Zopas enorm genoten van een schitterend culinair weekend in jullie zalig hotel met zeer vriendelijk en efficiënt personeel !
Dit alles is omkaderd door de ‘Hoge Veluwe’ : oase van natuurlijke variaties, culturele ontdekkingstocht en rust … TOPKLASSE !
Hartelijk dank aan iedereen, vanwege “De Vlaamse bende” !???

- Vlaamse vriendengroep , 15 november 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn