Hét meest romantische plekje op de Veluwe

Landgoed Groot Warnsborn is hét romantische hotel op de Veluwe. Ons landgoed ligt middenin de bossen, waarin u romantische wandelingen of fietstochten kunt maken. Daarnaast ligt Landgoed Groot Warnsborn op maar 5 minuten van de gezellige binnenstad van Arnhem.

Romantisch hotel op de Veluwe

In ons landhuis vind u zeer romantische kamers. Alle kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. De kamers zijn ruim opgezet en hebben een rustieke, klassieke en romantische uitstraling. Een overzicht van alle kamers vind u hier. Speciaal voor de echte romantici hebben we een 2-Daags Romantisch Arrangement samengesteld. U kunt dan onder andere genieten van een romantisch 4-gangen diner met kaarslicht en een uitgebreid ontbijt op bed met bubbels!

Het romantische hotel op de Veluwe is een oud landhuis met een klassieke uitstraling en ruime kamers. Heerlijk wakker worden in de natuur met een prachtig uitzicht naar buiten toe. De ligging van het hotel maakt het ideaal om romantisch te wandelen of te fietsen op de Veluwe.

Restaurant

Landgoed Groot Warnsborn beschikt over een zéér romantisch restaurant. In ons sfeervolle restaurant La Belle Source kunt u uw dag bekronen met een romantisch diner bij de open haard. Het restaurant behoort tot de top 500 beste restaurants van Nederland en is het domein van chef kok Luuk van Rennes. Hij gebruikt alleen producten die afkomstig zijn van het eigen landgoed of uit de regio.

Romantisch Hotel Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn

Wilt u overnachten op het meest romantische hotel op de Veluwe? Boek dan uw romantische overnachting op Landgoed Groot Warnsborn. U krijgt 30% korting op het ontbijt als uw via onze website een reservering maakt.

Reserveer een kamer   2-Daags Romantisch Arrangement

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed.

  Twee heerlijke dagen en nachten op het prachtige landgoed. Wat een omgeving ! Wat een ontvangst ! Wat een heerlijke kamer met wondermooi uitzicht ! De perfecte plek om intens te genieten. Wij komen terug als de Veluwe paars kleurt.

- Nico en An , 5 mei 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn