Hét meest romantische plekje op de Veluwe

Landgoed Groot Warnsborn is hét romantische hotel op de Veluwe. Ons landgoed ligt middenin de bossen, waarin u romantische wandelingen of fietstochten kunt maken. Daarnaast ligt Landgoed Groot Warnsborn op maar 5 minuten van de gezellige binnenstad van Arnhem.

Romantische kamers

In ons landhuis vind u zeer romantische kamers. Alle kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. De kamers zijn ruim opgezet en hebben een rustieke, klassieke en romantische uitstraling. Een overzicht van alle kamers vind u hier. Speciaal voor de echte romantici hebben we een 2-Daags Romantisch Arrangement samengesteld.U kunt dan onder andere genieten van een romantisch 4-gangen diner met kaarslicht en een uitgebreid ontbijt op bed met bubbels!

Restaurant

Landgoed Groot Warnsborn beschikt over een zéér romantisch restaurant. In ons sfeervolle restaurant La Belle Source kunt u uw dag bekronen met een romantisch diner bij de open haard. Het restaurant behoort tot de top 500 beste restaurants van Nederland en is het domein van chef kok Luuk van Rennes. Hij gebruikt alleen producten die afkomstig zijn van het eigen landgoed of uit de regio.

Romantisch Hotel Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn

Wilt u overnachten op het meest romantische plekje op de Veluwe? Boek dan uw romantische overnachting op Landgoed Groot Warnsborn. U krijgt 30% korting op het ontbijt als uw via onze website een reservering maakt.

Reserveer een kamer   2-Daags Romantisch Arrangement

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

wat een sprookjesachtig landgoed

Wij waren in februari al eens op Groot Warnsborn en ik werd op mijn verjaardag, 12 februari, wakker in een witte besneeuwde wereld, wat een sprookjesachtig landgoed en zeker als het vol met sneeuw ligt. Wij hadden toen zo heerlijk gedineerd en geslapen daar dat wij afgelopen weekend, september, samen met onze beste vrienden uit Breda zijn geweest, voor diner en overnachting, ook zij vonden het geweldig, met de kerst komen we weer!

- Sissie van Zwieten en Ruud Hartsuiker , 25 september 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn