Romantisch Hotel op de Veluwe

Wilt u de nacht doorbrengen in een romantisch hotel, dan is Landgoed Groot Warnsborn dé plek om naartoe te gaan. Het hotel is een oud landhuis met een klassieke uitstraling, ruime kamers en prachtige terrastuinen. U waant zich als een middeleeuwse prins en prinses op bezoek in een buitenpaleis! Door de ligging in de Veluwse bossen is het romantisch hotel de ideale plek voor lange wandelingen of fietstochten. Bovendien is het slechts 5 minuten van het gezellige centrum van Arnhem. Ons hotel is dé plek om luxe te overnachten, culinair te eten en te ontspannen.

Romantisch Hotel | Landgoed Groot Warnsborn

Romantische kamers in een romantisch hotel

De sfeervolle kamers maken van Groot Warnsborn een romantisch hotel. Elke kamer ademt de sfeer en authenticiteit van een landhuis, maar biedt het comfort en de knusheid van een sprookjesachtig hotel. Alle kamers zijn onlangs volledig gerenoveerd en hebben een klassieke inrichting, maar zijn natuurlijk wel van alle moderne gemakken voorzien. De meest romantische kamer in het hotel is de bruidsuite, die is uitgerust met een tweepersoons jacuzzi en een kingsize bed. Wilt u met een andere reden verblijven in ons idyllisch hotel? Kijk dan eens naar onze arrangementen! Alle kamers in ons romantisch hotel hebben:

  • Prachtig uitzicht op de tuinen of het bos;
  • Televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Idyllisch hotel met uitstekend restaurant

Wat is er fijner dan een leuke dag bekronen met een diner in hét romantisch hotel van Nederland. Groot Warnsborn beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Hier wordt op zeer hoog culinair niveau gekookt door chef kok Maarten Meijst. In de open keuken worden er alleen producten gebruikt die afkomstig zijn uit de streek of van het eigen landgoed. Het restaurant behoort niet voor niets tot de 500 beste restaurants van Nederland! Bij mooi weer kunt u op de beschutte terrassen dineren, of een heerlijk kopje koffie drinken. Bij slecht weer kunt u heerlijk binnen zitten bij een knisperen haardvuur.

Romantisch Hotel | Landgoed Groot Warnsborn

Contact

Wilt u overnachten in hét romantisch hotel? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt in ons romantisch hotel! Wilt u meer informatie over ons hotel, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Super heerlijk gegeten

Super heerlijk gegeten 2 dagen en genoten van het culinair arrangement, heerlijk overnachten in een geweldige ambiance!

- Frans en Nellie Everaerts , 1 juni 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn