Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Suite met Jacuzzi

Op zoek naar een suite met bubbelbad? In een prachtig rijksmonumentaal bos op de Arnhemse Veluwe vindt u Landgoed Hotel Groot Warnsborn. Het hotel is gelegen in een zeer bosrijke omgeving, maar toch slechts 5 minuten van het centrum van Arnhem. maar ook de verdere omgeving biedt vele mogelijkheden. Zo liggen Burger’s Zoo en het openluchtmuseum om de hoek. Op zoek naar moderne kunst? Breng dan een bezoek aan het Kröller Müller museum. Landgoed Hotel Groot Warnsbron ligt op een ideale plek wanneer u op zoek bent naar rust, ontspanning en natuur, maar wanneer u de drukte op wilt zoeken kan dat ook! Om tot een optimale ontspanning te komen hebben wij een suite met bubbelbad.

Bekijk kamers

Bruidssuite met Jacuzzi

Een bruidssuite met bubbelbad vindt u bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn in de vorm van een Bruidssuite. In onze bruidssuite bent u nu voorzien van alle luxe die Landgoed Hotel Groot Warnsborn te bieden heeft en meer! De bruidssuite heeft een Fprivé bubbelbad en is een perfecte suite voor na uw huwelijksfeest! Oranjerie Groot Warnsborn is een officiële trouwlocatie en zal, mede door de omgeving perfect zijn voor een trouwerij!

  • Suite met Jacuzzi
  • Suite met Jacuzzi
  • Suite met Jacuzzi
  • Suite met Jacuzzi
  • Suite met Jacuzzi
  • Suite met Jacuzzi
/ 6

Suite met Jacuzzi op de Veluwe

La Belle Source

Een Suite met Jacuzzi is natuurlijk het allerleukst wanneer u net culinair en heerlijk hebt gedineerd! Bij het bijbehorende restaurant La Belle Source kunt u voortreffelijk dineren, waarbij u kunt genieten van de verste streek- en seizoensproducten. Onder leiding van Chefkok Luuk van Rennes kunt u de lekkerste gerechten proberen! Restaurant La Belle Source behoort tot één van de beste 500 restaurants van Nederland, én heeft 2 rode bestekjes in de Michelin gids.

Benieuwd naar een bruidssuite met bubbelbad?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Landgoed Hotel Groot Warnsborn of wilt u direct een suite met bubbelbad boeken?

Bekijk hieronder het aanbod van alle kamers en reserveer uw kamer zeer éénvoudig online!

Direct boeken

Populaire kamers

Beoordelingen van onze gasten

Wouter en Marijke Slob-Heemstra

4/5

Koninklijk Genieten!

Wij kregen van onze kinderen een romantisch arrangement cadeau. Het was van aankomst tot vertrek fantastisch. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, prachtige suite, heerlijke diners en dat alles in een prachtige omgeving. Het zijn onvergetelijke dagen geworden.

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Alle beoordelingen