Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Weekendje weg Veluwe

Weekendje weg Veluwe

Maak kennis grazende edelherten, spot wilde zwijnen en ontdek te natuur te fiets, te voet of zelfs ter paard. Laat u verrassen door de uitgestrekte heidevelden en prachtige beboste omgeving van de groenste schatkamer van Nederland. Kortom, ga er even lekker tussenuit met een weekendje weg op de Veluwe! Te midden van een groot rijksmonumentaal bos kunt u bij Hotel & Restaurant Landgoed Groot Warnsborn met een heerlijk diner of comfortabele overnachting even bijkomen van uw avontuur.

Overal dichtbij

Vanuit het landgoed bereikt u in slechts enkele minuten nationale parken Veluwezoom en De Hoge Veluwe. Ook bevindt het hotel zich op praktisch een steenworp afstand van het Nederlands openluchtmuseum, dierentuin Burgers’ Zoo en de bruisende binnenstad van Arnhem waar u ’s avonds nog even een heerlijk terrasje kunt pakken of kunt shoppen bij bijzondere winkeltjes. Dankzij deze centrale ligging geldt Groot Warnsborn dan ook als ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg op de Veluwe.

Reserveer kamer

Weekendje weg Veluwe

Hotel & Restaurant

Op het bijzondere landgoed vindt u een luxe hotel met geroemd restaurant. Het hotel beschikt over diverse hotelkamers met prachtig uitzicht op het bos of de bijzondere Engelse terrastuinen. Daarbij geniet u in het restaurant van heerlijke gerechten van verse streekproducten vergezeld door bijzondere wijnen van onze sommelier. Bekijk onze kamers of reserveer direct en verblijf tijdens uw weekendje weg op de Veluwe bij Landgoed Groot Warnsborn.

  • Trouwen Arnhem | Landgoed Groot Warnsborn
  • Slapen op de Veluwe | Landgoed Groot Warnsborn
  • Hotelkamer met Jacuzzi
  • Hotelkamer met Jacuzzi
  • Hotelkamer met Jacuzzi
/ 5

weekendje weg veluwe

Arrangementen voor een weekendje weg op de Veluwe

Om uw weekendje weg zo aangenaam mogelijk te maken hebben we enkele voordelige arrangementen voor u samengesteld. Vier de liefde tijdens een tweedaags romantisch arrangement, bezoek het Kröller-Müller museum of maak kennis met onze seizoensspecials. De mogelijkheden voor een weekendje weg op de Veluwe zijn nagenoeg eindeloos. Bekijk onze arrangementen, reserveer een kamer en kom fietsen of wandelen door de weelderige natuur van De Veluwe!

Bekijk beschikbaarheid

Kamers