Weekendje weg Veluwe

Maak kennis grazende edelherten, spot wilde zwijnen en ontdek te natuur te fiets, te voet of zelfs ter paard. Laat u verrassen door de uitgestrekte heidevelden en prachtige beboste omgeving van de groenste schatkamer van Nederland. Kortom, ga er even lekker tussenuit met een weekendje weg op de Veluwe! Te midden van een groot rijksmonumentaal bos kunt u bij Hotel & Restaurant Landgoed Groot Warnsborn met een heerlijk diner of comfortabele overnachting even bijkomen van uw avontuur.

Overal dichtbij

Vanuit het landgoed bereikt u in slechts enkele minuten nationale parken Veluwezoom en De Hoge Veluwe. Ook bevindt het hotel zich op praktisch een steenworp afstand van het Nederlands openluchtmuseum, dierentuin Burgers’ Zoo en de bruisende binnenstad van Arnhem waar u ’s avonds nog even een heerlijk terrasje kunt pakken of kunt shoppen bij bijzondere winkeltjes. Dankzij deze centrale ligging geldt Groot Warnsborn dan ook als ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg op de Veluwe.

Hotel & Restaurant

Op het bijzondere landgoed vindt u een luxe hotel met geroemd restaurant. Het hotel beschikt over diverse hotelkamers met prachtig uitzicht op het bos of de bijzondere Engelse terrastuinen. Daarbij geniet u in het restaurant van heerlijke gerechten van verse streekproducten vergezeld door bijzondere wijnen van onze sommelier. Bekijk onze kamers of reserveer direct en verblijf tijdens uw weekendje weg op de Veluwe bij Landgoed Groot Warnsborn.

Reserveer een kamer Bekijk beschikbaarheid

weekendje weg veluwe

Arrangementen voor een weekendje weg op de Veluwe

Om uw weekendje weg zo aangenaam mogelijk te maken hebben we enkele voordelige arrangementen voor u samengesteld. Vier de liefde tijdens een tweedaags romantisch arrangement, bezoek het Kröller-Müller museum of maak kennis met onze seizoensspecials. De mogelijkheden voor een weekendje weg op de Veluwe zijn nagenoeg eindeloos. Bekijk onze arrangementen, reserveer een kamer en kom fietsen of wandelen door de weelderige natuur van De Veluwe!

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Vlaamse vriendengroep

Zopas enorm genoten van een schitterend culinair weekend in jullie zalig hotel met zeer vriendelijk en efficiënt personeel !
Dit alles is omkaderd door de ‘Hoge Veluwe’ : oase van natuurlijke variaties, culturele ontdekkingstocht en rust … TOPKLASSE !
Hartelijk dank aan iedereen, vanwege “De Vlaamse bende” !???

- Vlaamse vriendengroep , 15 november 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn