Weekendje weg Veluwe

Maak kennis grazende edelherten, spot wilde zwijnen en ontdek te natuur te fiets, te voet of zelfs ter paard. Laat u verrassen door de uitgestrekte heidevelden en prachtige beboste omgeving van de groenste schatkamer van Nederland. Kortom, ga er even lekker tussenuit met een weekendje weg op de Veluwe! Te midden van een groot rijksmonumentaal bos kunt u bij Hotel & Restaurant Landgoed Groot Warnsborn met een heerlijk diner of comfortabele overnachting even bijkomen van uw avontuur.

Overal dichtbij

Vanuit het landgoed bereikt u in slechts enkele minuten nationale parken Veluwezoom en De Hoge Veluwe. Ook bevindt het hotel zich op praktisch een steenworp afstand van het Nederlands openluchtmuseum, dierentuin Burgers’ Zoo en de bruisende binnenstad van Arnhem waar u ’s avonds nog even een heerlijk terrasje kunt pakken of kunt shoppen bij bijzondere winkeltjes. Dankzij deze centrale ligging geldt Groot Warnsborn dan ook als ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg op de Veluwe.

Hotel & Restaurant

Op het bijzondere landgoed vindt u een luxe hotel met geroemd restaurant. Het hotel beschikt over diverse hotelkamers met prachtig uitzicht op het bos of de bijzondere Engelse terrastuinen. Daarbij geniet u in het restaurant van heerlijke gerechten van verse streekproducten vergezeld door bijzondere wijnen van onze sommelier. Bekijk onze kamers of reserveer direct en verblijf tijdens uw weekendje weg op de Veluwe bij Landgoed Groot Warnsborn.

Reserveer een kamer Bekijk beschikbaarheid

weekendje weg veluwe

Arrangementen voor een weekendje weg op de Veluwe

Om uw weekendje weg zo aangenaam mogelijk te maken hebben we enkele voordelige arrangementen voor u samengesteld. Vier de liefde tijdens een tweedaags romantisch arrangement, bezoek het Kröller-Müller museum of maak kennis met onze seizoensspecials. De mogelijkheden voor een weekendje weg op de Veluwe zijn nagenoeg eindeloos. Bekijk onze arrangementen, reserveer een kamer en kom fietsen of wandelen door de weelderige natuur van De Veluwe!

9,5Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn