Personeelsuitje Gelderland

Wilt u een personeelsuitje Gelderland organiseren? Dan bent u bij Landgoed Groot Warnsborn aan het juiste adres. Wij verzorgen zeer uiteenlopende personeelsuitjes Gelderland in de meest bosrijke omgeving van Nederland: de Veluwe. Landgoed Groot Warnsborn bevindt zich op een unieke locatie midden in de bossen én op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem.

“Op een prachtige herfstdag zijn wij met 45 gasten zeer vriendelijk en met persoonlijke aandacht ontvangen op deze prachtige locatie. Onze High Tea met Champagne en avonddiner waren heerlijk. Voor iedereen die persoonlijke aandacht bij een personeelsuitje op prijs stellen is Warnsborn en echte aanrader!” mevr. Mepschen

Personeelsuitje Gelderland: de mogelijkheden

Landgoed Groot Warnsborn biedt vele mogelijkheden voor een personeelsuitje Gelderland. Ons team kan voor u het perfect personeelsuitje samenstellen, geheel passend bij uw wensen en voorkeuren. We bieden onder andere aan:

  • Workshops zoals ‘Koken in de Natuur’ en ‘Hoe heurt het eigenlijk’;
  • Klootschieten, handboogschieten, laser en kleiduif-schieten, schermen en Tai Chi;
  • Een stadswandeling langs de kelders van Arnhem, Eusebiustoren en “de Brug etc;
  • Paardenfluisteren;
  • High tea in de wijnkelders;
  • Golfclinic of Pitch & Putt.

Een overzicht van alle mogelijkheden vindt u hier. Uiteraard staat ons team ook voor u klaar om uw personeelsuitje in Gelderland geheel op maat samen te stellen. Als u eerst een kijkje wilt nemen op ons Landgoed, dan kan dat natuurlijk ook.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Gelderland bij Groot Warnsborn, neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een personeelsuitje Gelderland.

Neem contact met ons op   Vraag een offerte aan

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Afgelopen week voor de eerste maal geslapen bij Landgoed Groot Wansborn. Prachtig hotel in een mooi natuurgebied. Je voelt de rust bij aankomst.
Vriendelijk en zeer professioneel personeel. Fijn bed in een mooie kamer.
Na een goede nachtrust. Goed ontbijt gekregen. Ik had verzocht om glutenvrij brood. Uiteraard was ook dit goed geregeld.
Familie de Vries bedankt. Jullie zien mij in de toekomst zeker terug.

- dhr van der Hoeven, 27 januari 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn