Personeelsuitje Gelderland

Wilt u een personeelsuitje Gelderland organiseren? Dan bent u bij Landgoed Groot Warnsborn aan het juiste adres. Wij verzorgen zeer uiteenlopende personeelsuitjes Gelderland in de meest bosrijke omgeving van Nederland: de Veluwe. Landgoed Groot Warnsborn bevindt zich op een unieke locatie midden in de bossen én op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem.

“Op een prachtige herfstdag zijn wij met 45 gasten zeer vriendelijk en met persoonlijke aandacht ontvangen op deze prachtige locatie. Onze High Tea met Champagne en avonddiner waren heerlijk. Voor iedereen die persoonlijke aandacht bij een personeelsuitje Gelderland op prijs stellen is Warnsborn en echte aanrader!” mevr. Mepschen

Personeelsuitje Gelderland: de mogelijkheden

Landgoed Groot Warnsborn biedt vele mogelijkheden voor een personeelsuitje Gelderland. Ons team kan voor u het perfect personeelsuitje Gelderland samenstellen, geheel passend bij uw wensen en voorkeuren. We bieden onder andere aan:

  • Workshops zoals ‘Koken in de Natuur’ en ‘Hoe heurt het eigenlijk’;
  • Klootschieten, handboogschieten, laser en kleiduif-schieten, schermen en Tai Chi;
  • Een stadswandeling langs de kelders van Arnhem, Eusebiustoren en “de Brug etc;
  • Paardenfluisteren;
  • High tea in de wijnkelders;
  • Golfclinic of Pitch & Putt.

Een overzicht van alle mogelijkheden vindt u hier. Uiteraard staat ons team ook voor u klaar om uw personeelsuitje Gelderland geheel op maat samen te stellen. Als u eerst een kijkje wilt nemen op ons Landgoed, dan kan dat natuurlijk ook.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Gelderland bij Groot Warnsborn, neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een personeelsuitje Gelderland.

Neem contact met ons op   Vraag een offerte aan

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

45 jarig huwelijk

Voor ons 45-jarig huwelijk een heerlijk arrangement beleefd met onze kinderen en partners. Alles top. Slechts één minpunt, de kwaliteit van de espresso. Onze schoonzoon, restaurateur van oude espresso apparaten zag dat het een prima machine is maar blijkbaar gaat er iets fout met de bediening. De ober zei “daar moeten we dan nog een slag in maken”.
Kortom een verblijf bij u is voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet, Menno en Inge Stassen

- Menno en Inge Stassen, 29 september 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn