Personeelsuitje Gelderland

Wilt u een personeelsuitje Gelderland organiseren? Dan bent u bij Landgoed Groot Warnsborn aan het juiste adres. Wij verzorgen zeer uiteenlopende personeelsuitjes Gelderland in de meest bosrijke omgeving van Nederland: de Veluwe. Landgoed Groot Warnsborn bevindt zich op een unieke locatie midden in de bossen én op maar 5 minuten van de binnenstad van Arnhem.

“Op een prachtige herfstdag zijn wij met 45 gasten zeer vriendelijk en met persoonlijke aandacht ontvangen op deze prachtige locatie. Onze High Tea met Champagne en avonddiner waren heerlijk. Voor iedereen die persoonlijke aandacht bij een personeelsuitje Gelderland op prijs stellen is Warnsborn en echte aanrader!” mevr. Mepschen

Personeelsuitje Gelderland: de mogelijkheden

Landgoed Groot Warnsborn biedt vele mogelijkheden voor een personeelsuitje Gelderland. Ons team kan voor u het perfect personeelsuitje Gelderland samenstellen, geheel passend bij uw wensen en voorkeuren. We bieden onder andere aan:

  • Workshops zoals ‘Koken in de Natuur’ en ‘Hoe heurt het eigenlijk’;
  • Klootschieten, handboogschieten, laser en kleiduif-schieten, schermen en Tai Chi;
  • Een stadswandeling langs de kelders van Arnhem, Eusebiustoren en “de Brug etc;
  • Paardenfluisteren;
  • High tea in de wijnkelders;
  • Golfclinic of Pitch & Putt.

Een overzicht van alle mogelijkheden vindt u hier. Uiteraard staat ons team ook voor u klaar om uw personeelsuitje Gelderland geheel op maat samen te stellen. Als u eerst een kijkje wilt nemen op ons Landgoed, dan kan dat natuurlijk ook.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Gelderland bij Groot Warnsborn, neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een personeelsuitje Gelderland.

Neem contact met ons op   Vraag een offerte aan

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn