Hotel in Arnhem op een unieke locatie

Bent u op zoek naar een hotel in Arnhem? Dan bent u bij Hotel Groot Warnsborn aan het juiste adres. Hotel Groot Warnsborn is een luxe sterren hotel gelegen in een Rijksmonumentaal bos. U overnacht in luxe kamers met prachtig uitzicht op de tuinen en bosrijke omgeving. In ons hotel in Arnhem heeft elke kamer iets unieks of verrassends. Als u nu via onze website boekt dat ontvangt u op dit Hotel in Arnhem 30% korting op het ontbijt. 

Totaal gerenoveerd hotel

Hotel Arnhem | Groot WarnsbornDe 25 unieke kamers van het hotel zijn onlangs geheel gerenoveerd en hebben een eigentijdse uitstraling met zowel klassieke als romantische elementen. In dit hotel is het moeilijk om de kamers afzonderlijk te beschrijven, want elke kamer heeft een bijzonder kenmerk.

Hotel Arnhem, een unieke beleving

Hotel Groot Warnsborn bevindt zich, ondanks de locatie midden in de bossen, op nog geen 4 minuten van het centrum van Arnhem. Dus ook als u een bezoek aan de stad wilt brengen is Hotel Groot Warnsborn de juiste plek om luxe te overnachten, culinair te eten en heerlijk te ontspannen.

In ons fotoalbum kunt u een impressie krijgen van wat Groot Warnsborn u te bieden heeft. Wilt u meer informatie over dit hotel in Arnhem? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag bij het krijgen van de juiste kamer.

 

Reserveer direct een kamer   Bekijk de beschikbaarheid

 

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Een sfeervol en prachtig gelegen hotel en restaurant

- a.a. Noordhof, 29 december 2014

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn