Hotel Edese Golfclub

Op slechts 10 autominuten van de Edese Golfclub vindt u het prachtige hotel Landgoed Groot Warnsborn. Ingebed in 750 hectare Rijksmonumentaal bos een ideale uitvalsbasis voor en na een geweldige dag golf! U vind er rust in een groene omgeving waar gastvrijheid zeer hoog in het vaandel staat.

Hotel Edese Golfclub

Geen van de 40 kamers is hetzelfde in Hotel Groot Warnsborn. Zelfs voor mensen die met grote regelmaat hotels bezoeken, heeft dit 4-sterren hotel nabij de Edese Golfclub een aantal verrassingen voor u petto.

Restaurant ‘La Belle Source’

Chefkok Maarten Meijst en Maitre Ron Zwitserlood staan garant voor gastronomie op niveau. Niet voor niets staat het restaurant genoteerd in de top 500 restaurants van het Lekker magazie, krijgt het 13 punten in de Gault Millau en wordt hoog gewaardeerd op Iens.

De Edese golfclub

Ons hotel ligt nabij de Edese Golfclub. Deze 18 holes golfbaan ligt op het sportpark Papendal. Het greenfeebeleid leent zich prima om als gastbezoeker een balletje te slaan:
Greenfeebeleid Edense golfclub

  • Greenfeespelers dienen telefonisch een afspraak te maken met het secretariaat (026-4821985, doorkiesnummer 1). Wij werken niet met exacte starttijden, maar met een balletjesspiraal. De opgegeven starttijd is slechts een indicatie.
  • Op zon- en feestdagen alleen op introductie.
  • Indien er een wedstrijd is, zullen pas 1,5 uur na de start van de laatste wedstrijdspeler greenfeespelers worden toegelaten.
  • Minimaal één van de greenfeespelers in een flight dient in het bezit te zijn van minimaal handicap 36, behalve bij introductie.
  • Leden van de Golden Hospitality Chain en van Hooge Graven, Gelpenberg, ’t Zelle, Zwolle en de Twentsche golfclub betalen het introductietarief.

Overnachten

Wilt u overnachten in een hotel Edese golfclub? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt in ons luxe hotel in de buurt van de Edese Golfclub! Wilt u meer informatie over ons hotel? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.
Zoekt u een lekker arrangement in combinatie met een bezoek aan de Edese golfclub? Bekijk dan eens ons Relax en Enjoy arrangement. In dit aantrekkelijke arrangement is o.a. een overnachting, driegangendiner en ontvangst met een heerlijk glas bubbels in begrepen.

Reserveer direct  Bekijk beschikbaarheid

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

45 jarig huwelijk

Voor ons 45-jarig huwelijk een heerlijk arrangement beleefd met onze kinderen en partners. Alles top. Slechts één minpunt, de kwaliteit van de espresso. Onze schoonzoon, restaurateur van oude espresso apparaten zag dat het een prima machine is maar blijkbaar gaat er iets fout met de bediening. De ober zei “daar moeten we dan nog een slag in maken”.
Kortom een verblijf bij u is voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet, Menno en Inge Stassen

- Menno en Inge Stassen, 29 september 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn