Uniek Hotel nabij Papendal

Landgoed Groot Warnsborn is een hotel vlakbij Papendal en prachtig gelegen op een unieke plek in de Veluwse bossen. Het is slechts 5 minuten rijden naar Papendal en naar Arnhem. Het is bovendien een hotel bij Papendal met een authentieke uitstraling, prachtige terrastuinen en een rijksmonumentaal bos waarin u mooie wandelingen kunt maken. Hotel Groot Warnsborn nabij Papendal om luxe te overnachten, culinair te eten en te ontspannen in een prachtige omgeving!

Hotel nabij Papendal

Unieke kamers in hotel in de buurt van Papendal

De kamers in ons luxe hotel bij Papendal ademen de authenticiteit en de sfeer van een klassiek Nederlands landhuis, maar bieden de knusheid en het comfort van een modern hotel. Alle kamers van het hotel nabij Papendal zijn onlangs volledig gerenoveerd. De kamers hebben een klassieke inrichting maar zijn natuurlijk wel voorzien van alle moderne gemakken. vIedere kamer van ons luxe hotel Papendal heeft wel een bijzonder kenmerk, zoals een Frans balkon, schaaktafel, open haard of whiskeykast. Bovendien worden alle kamers in ons hotel in de buurt van Papendal worden gekenmerkt door:

  • Fantastisch uitzicht op het bos of de tuinen;
  • Televisie, minibar, radui, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Zeer ruim (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Hotel nabij Papendal met uitstekend restaurant

Hotel Groot Warnsborn nabij Papendal beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Chef kok Maarten Meijst kookt hier op zeer hoog culinair niveau. In de open keuken worden allen producten gebruikt uit de streek, of producten die afkomstig zijn van het landgoed zelf. Het restaurant behoort dan ook tot de 500 beste restaurants van Nederland! Een hotel bij Papendal met een restaurant is iets waar u als gast ieder moment van het jaar van kunt genieten. Bij mooi weer kunt u op de beschutte terrassen dineren met familie of vrienden, of een heerlijk kopje koffie drinken. Bij slecht weer kunt u ook binnen naast het knisperende haardvuur zitten.

Hotel Papendal | Landgoed Groot Warnsborn

Contact

Wilt u overnachten in een hotel nabij Papendal? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt in ons luxe hotel in de buurt van Papendal! Wilt u meer informatie over ons hotel nabij Papendal, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Complimenten voor het fantastische oud en nieuw feest!

Complimenten voor het fantastische oud en nieuw feest!!!!!! Echt helemaal top!!!!!
Ook het diner en de overnachting en ontbijt waren super! Heel gastvrij team van erg vriendelijke en professionele mensen. Dank jullie wel!!!!!!

- Diana, 2 januari 2016

Meer reviews Schrijf een review

8
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn