Uniek Hotel nabij Papendal

Landgoed Groot Warnsborn is een hotel vlakbij Papendal en prachtig gelegen op een unieke plek in de Veluwse bossen. Het is slechts 5 minuten rijden naar Papendal en naar Arnhem. Het is bovendien een hotel bij Papendal met een authentieke uitstraling, prachtige terrastuinen en een rijksmonumentaal bos waarin u mooie wandelingen kunt maken. Hotel Groot Warnsborn nabij Papendal om luxe te overnachten, culinair te eten en te ontspannen in een prachtige omgeving!

Hotel Papendal | Landgoed Groot Warnsborn | hotel nabij Papendal

Unieke kamers in hotel in de buurt van Papendal

De kamers in ons luxe hotel bij Papendal ademen de authenticiteit en de sfeer van een klassiek Nederlands landhuis, maar bieden de knusheid en het comfort van een modern hotel. Alle kamers van het hotel nabij Papendal zijn onlangs volledig gerenoveerd. De kamers hebben een klassieke inrichting maar zijn natuurlijk wel voorzien van alle moderne gemakken. vIedere kamer van ons luxe hotel Papendal heeft wel een bijzonder kenmerk, zoals een Frans balkon, schaaktafel, open haard of whiskeykast. Bovendien worden alle kamers in ons hotel in de buurt van Papendal worden gekenmerkt door:

  • Fantastisch uitzicht op het bos of de tuinen;
  • Televisie, minibar, radui, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Zeer ruim (minimaal 25-30 m2);
  • Rustieke en klassieke uitstraling.

Hotel nabij Papendal met uitstekend restaurant

Hotel Groot Warnsborn nabij Papendal beschikt over een eigen luxe restaurant, La Belle Source. Chef kok Maarten Meijst kookt hier op zeer hoog culinair niveau. In de open keuken worden allen producten gebruikt uit de streek, of producten die afkomstig zijn van het landgoed zelf. Het restaurant behoort dan ook tot de 500 beste restaurants van Nederland! Een hotel bij Papendal met een restaurant is iets waar u als gast ieder moment van het jaar van kunt genieten. Bij mooi weer kunt u op de beschutte terrassen dineren met familie of vrienden, of een heerlijk kopje koffie drinken. Bij slecht weer kunt u ook binnen naast het knisperende haardvuur zitten.

Hotel Papendal | Landgoed Groot Warnsborn

Contact

Wilt u overnachten in een hotel nabij Papendal? Reserveer dan direct een kamer via het online reserveringssysteem. U krijgt dan 30% korting op ontbijt in ons luxe hotel in de buurt van Papendal! Wilt u meer informatie over ons hotel nabij Papendal, dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Reserveer direct een kamer   Bekijk beschikbaarheid

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Diner

Goedenavond,

 

We willen nog even terugkomen op onze heerlijke avond bij jullie afgelopen zaterdag.

De sfeer (zitten in de bekende zithoek: vinden we echt helemaal tof) het eten was ook weer super! Langoustines met smaken van koffie! We geven voor de grap altijd cijfers aan gerechten. Maar we zijn wel kritisch (lees: zeikerds). We geven dus niet snel een cijfer hoger dan een 9. Maar dit voorgerecht was voor ons beiden een 9.5! Gedurfd, niet veel, krokantje, heel erg smakelijk. Balans. En zoals altijd: mooi gepresenteerd. Alle lof voor de chef en zijn brigade. En we eten op veel plekken, dus een 9.5 zegt wel wat.

Maar de sommelier/maitre slaat alles. Ik weet even niet meer hoe hij heet, maar wat een ontvangst!! Zo gastvrij maken wij zelden mee. Ontroerend bijna dat enthousiasme. Hij had onze namen gelezen en verheugde zich op onze komst. Hij bedenkt altijd zelf een aperitif voor ons en slaat de plank zelden mis. Ook niet met zijn wijnkeuzes. Echt super hoe hij zijn werk doet. Wat een bevlogenheid. We hopen dat hij (maar dat geldt trouwens ook voor Armand (heet hij zo?) de dames van de receptie en niet te vergeten de enthousiaste maitre Ron!) dat ze nog lang bij jullie mogen blijven werken! Wat een lieve enthousiaste mensen zijn dit zeg!

Ook al zouden jullie geen lid zijn van de pepernotenclub, dan zouden we ook bij jullie blijven komen. Dit is echt Genieten!!

Oh ja, ik stuur deze mail eigenlijk omdat wij het erg jammer vonden dat wij zo snel weg moesten ivm een oppas die lichtelijk in paniek was om onze krijsende dochter. De sommelier was net aan het einde van de avond even bij ons aan tafel komen zitten, met weer een lekkere verassing in het glas. Mijn echtgenote heeft het niet eens opgedronken. Sorry sommelier!!! dat we zo snel weg moesten. Wilt u dat even aan hem doorgeven?

Bedankt voor jullie goede zorgen en graag tot een volgende keer.

- meneer en mevrouw Teerling, 19 december 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn