Luxe hotelovernachting

Wilt u er even helemaal uit, lekker tot rust komen en genieten van een luxe hotelovernachting? U bent bij ons landgoed aan het juiste adres. Het hotel is een compleet vernieuwd oud landhuis met een klassieke uitstraling, gelegen in een unieke omgeving. De ligging, middenin de Veluwse bossen, is uniek te noemen en uitermate geschikt voor wandelingen of fietstochten. U wordt ’s ochtends wakker van de zingende vogels. Groot voordeel is daarnaast dat u in minder dan 5 minuten in de binnenstad van Arnhem bent. Kortom, de ideale locatie voor een luxe hotelovernachting.

Luxe hotelovernachting: de kamers

Alle kamers in het hotel zijn onlangs volledig gerenoveerd. De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben een rustieke en landelijke uitstraling. Tijden uw luxe hotelovernachting kunt u genieten van het prachtige uitzicht over het landgoed en de bossen. Alle hotelkamers beschikken over:

  • Luxe en klassieke uitstraling;
  • Een prachtig uitzicht;
  • Veel ruimte (minimaal 25m2)
  • Een uniek element, zoals een schaaktafel of wiskeybar;
  • Een televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten;
  • Wifi in het gehele hotel.

Gastvrijheid

2015 WLHA Nominee Logo | luxe hotelovernachtingGastvrijheid staat op ons landgoed centraal. Meestergastheer en eigenaar Lammer de Vries zorgt voor een unieke ervaring. Het personeel is erg attent en doet er alles aan uw luxe hotelovernachting onvergetelijk te maken. Het is dan ook niet voor niets dat Groot Warnsborn geselecteerd is voor de World Luxury Hotel Awards, een award voor excellente service en faciliteiten.

Arrangementen en contact

We hebben een aantal speciale arrangementen samengesteld. Geniet van een luxe hotelovernachting met culinair diner in ons restaurant la Belle Source. Voor vragen kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.

 Bekijk onze kamers  Bekijk de arrangementen

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Een bijzonder weekend om vol genoegen op terug te kijken!!

Wij hebben een geweldig weekend door mogen maken in Juni 2015, in dit prachtige hotel op deze bijzondere locatie. Midden in het groen, omgeven door een mooi wandelgebied, en genietend van de prachtige kamer en het heerlijke eten. Het personeel is bijzonder vriendelijk en speelt in op de persoonlijke wensen van de gasten. Het ontbijt, in buffetvorm, en in ons geval ook een keer geserveerd aan tafel, was subliem! Een bijzonder weekend om vol genoegen op terug te kijken!!

- Nicky van der Boon , 2 juli 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn