Overnachten in een luxe hotel in Arnhem

Wilt u er even helemaal uit, lekker tot rust komen en genieten van een luxe hotelovernachting? U bent bij ons landgoed aan het juiste adres. Het hotel is een compleet vernieuwd oud landhuis met een klassieke uitstraling, gelegen in een unieke omgeving. De ligging, middenin de Veluwse bossen, is uniek te noemen en uitermate geschikt voor wandelingen of fietstochten. U wordt ’s ochtends wakker van de zingende vogels. Groot voordeel is daarnaast dat u in minder dan 5 minuten in de binnenstad van Arnhem bent. Kortom, de ideale locatie voor een luxe hotelovernachting.

Luxe hotelovernachting: de kamers

Alle kamers in het hotel zijn onlangs volledig gerenoveerd. De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben een rustieke en landelijke uitstraling. Tijden uw luxe hotelovernachting kunt u genieten van het prachtige uitzicht over het landgoed en de bossen. Alle hotelkamers beschikken over:

  • Luxe en klassieke uitstraling;
  • Een prachtig uitzicht;
  • Veel ruimte (minimaal 25m2)
  • Een uniek element, zoals een schaaktafel of wiskeybar;
  • Een televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten;
  • Wifi in het gehele hotel.

Gastvrijheid

2015 WLHA Nominee Logo | luxe hotelovernachtingGastvrijheid staat op ons landgoed centraal. Meestergastheer en eigenaar Lammer de Vries zorgt voor een unieke ervaring. Het personeel is erg attent en doet er alles aan uw luxe hotelovernachting onvergetelijk te maken. Het is dan ook niet voor niets dat Groot Warnsborn geselecteerd is voor de World Luxury Hotel Awards, een award voor excellente service en faciliteiten.

Arrangementen en contact

We hebben een aantal speciale arrangementen samengesteld. Geniet van een luxe hotelovernachting met culinair diner in ons restaurant la Belle Source. Voor vragen kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.

 Bekijk onze kamers  Bekijk de arrangementen

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Prachtig hotel in een hele mooie omgeving

Het is een prachtig hotel in een hele mooie omgeving.
Het personeel is bijzonder aardig en zeer behulpzaam.
En geef je echt het gevoel dat je welkom bent.
Het restaurant is een heerlijke beleving.
Kortom wij hopen dat we er terug kunnen komen.
We hebben bijzonder genoten.

- Meriam van den Broek, 26 mei 2015

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn