Luxe nachtje weg op een top locatie

Wilt u er even helemaal uit en genieten van ongedwongen een luxe nachtje weg? Dan bent u bij Landgoed Groot Warnsborn aan het juiste adres! Het hotel is een oud landhuis met een klassieke uitstraling, ruime kamers en prachtige terrastuinen. Door de ligging in de Veluwse bossen is het hotel de ideale plek voor lange wandelingen of fietstochten. Bovendien is het slechts 5 minuten van het gezellige centrum van Arnhem. Het hotel is dé plek voor uw luxe nachtje weg.

Geen van de 40 unieke kamers is hetzelfde in het hotel. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en hebben een rustieke en landelijke uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien. Alle hotelkamers hebben:

  • Prachtig uitzicht vanaf de kamer
  • Televisie, minibar, radio, thee- en koffiefaciliteiten en Wifi;
  • Veel ruimte (minimaal 25-30 m2);
  • Een uniek element zoals een schaaktafel, wiskeybar o.i.d;
  • Luxe en klassieke uitstraling.

Bij Landgoed Groot Warnsborn staat gastvrijheid hoog in het vaandel; Meestergastheer en tevens directeur eigenaar Lammert de Vries zorgt voor een verblijf om te onthouden. Met persoonlijke service, eerlijke en hoogwaardige producten wordt van uw luxe nachte weg een onvergetelijke tijd gemaakt

In 2012 is Hotel Groot Warnsborn de winnaar geworden van het Nationaal Kampioenschap Beste Gastvrijheidsformule Hotel.

Uitstekend restaurant

U kunt uw luxe nachte weg aanvullen met een heerlijk diner. La Belle Source is het luxe restaurant van Landgoed hotel Groot Warnsborn. Chef Kok Luuk van Rennes kookt hier op hoog niveau. Er worden alleen producten uit de eigen streek of van het eigen landgoed gebruikt. Het restaurant behoort tot de 500 beste restaurants van Nederland!

Luxe nachtje weg?

Voor een luxe nachtje weg bent u bij Groot Warnsborn aan het juiste adres. Wij hebben heerlijke arrangementen samengesteld om helemaal tot rust te komen en genieten van al het moois wat Landgoed Groot Warnsborn te bieden heeft.

Boek uw overnachting

9,5Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

kom ik graag weer bij jullie overnachten

Dag allemaal,

 

Het is al weer even geleden dat ik weer bij jullie heb overnacht. Ik ben druk bezig om mijn praktijk als Cambridge Weight Plan consulente vorm te geven, vandaar deze late reactie. Het was weer geweldig! Op mijn kamer, met uitzicht op de prachtige tuin, lag een welkomstkaart klaar. Dat deed me goed, dat voelde echt als thuiskomen. In het restaurant heb ik weer heerlijk genoten, nu van een 3-gangenmenu. Ik had zicht op de keuken en kon zien dat alles weer met liefde en aandacht werd bereid. Mijn complimenten! Ik heb gebadderd in het bad op pootjes en ervaren dat dat niet mijn ding is. Volgende keer stap ik wel weer gewoon onder de douche. Als ik dan tenminste uit kan vinden hoe ik de kraan niet al te heet zet. De volgende morgen werd ik enthousiast begroet door Anja ( ik hoop dat ik haar naam goed heb onthoudenJ). Ze heeft een heerlijk ontbijt voor mij klaargemaakt en later nog een verrukkelijke lunch. Deze heb ik meegenomen ( en er natuurlijk heerlijk van gesmuld) op mijn buiten dag bij het TopTraject van Jawi Bakker. Als er weer een coaching dag is en daaropvolgend een TopTrajectdag, kom ik graag weer bij jullie overnachten en me laten verwennen.

 

Een fijne dag verder en tot binnenkort!

- Hilda Huisman , 11 maart 2019

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn