Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Oranjerie volledig vernieuwd

“De verbouwing van het interieur van onze Oranjerie is klaar en we zijn er trots op!” Lammert de Vries steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. “Omdat we hiermee recht doen aan de historische waarde van de gebouwen. Authentiek, maar modern en van alle gemakken voorzien. Vooral ook voor de zakelijke markt, dus kom kijken en boek.”

Orange

Een Oranjerie was van oudsher de plek waar (sub)tropische planten door de winter werden geholpen. De sinaasappelboompjes (orange) werden naar binnen gehaald en konden zo zelfs de strengste winter overleven, in het voorjaar konden ze weer naar buiten, om te pronken, om te laten zien hoe bijzonder de smaak en de financiële middelen van de bewoners waren. Daarom hoorden bij de Orangerie traditiegetrouw ook een aantal kassen en een prachtige siertuin. Zo ook bij de Oranjerie van Hotel-restaurant Groot Warnsborn.”

  • Oranjerie | Landgoed Groot Warnsborn
  • Oranjerie restyling
  • Oranjerie restyling
  • Oranjerie restyling
  • Oranjerie Orchideeënkas
/ 6

Authentiek

De Oranjerie is bij Groot Warnsborn vaak in gebruik voor feesten en partijen. Lammert de Vries: “Wij wilden de twee kassen en het middenschip zo inrichten dat het ook voor kleinere groepen in een zakelijke setting is in te zetten. Een private diner, een besloten vergadering voor een kleine groep in de orchideeënkas , maar ook een kook-workshop in de druivenkas, of een receptie in de grote ruimte, apart of gecombineerd.

Vernieuwing Oranjerie

Er kwam een compleet nieuw interieur, van vloer tot plafonds, gordijnen, een nieuwe bar, nieuw meubilair, gratis wifi, kortom een totale facelift. Weer de traditionele vloerstenen, wandschilderingen, verlichting die ons in staat stelt met kleur te spelen, akoestische panelen voor een betere geluidsoverdracht, multifunctioneel, maar met behoud van het authentieke karakter. Daar ging het ons om. Het enige dat eigenlijk niet is veranderd is ons prachtige tuinterras en de grote eigen parkeerplaats. Komt dat zien!”

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in de Oranjerie?

Contact opnemen

Populaire kamers