Bel ons: +31(0)26-4455751

call us

info@grootwarnsborn.nl

mail us

Relax arrangement hotel

Even helemaal weg uit de dagelijkse drukte? Toe aan maximale rust en ontspanning? Dan is ons relax arrangement dé oplossing voor u! Met een arrangement komt u volledig tot rust en kunt u uzelf helemaal opladen. Het relax arrangement is ontspannend maar ook een complete culinaire ervaring. Heerlijk eten, heerlijk drinken en echt relaxen. Een arrangement bij hotel Groot Warnsborn betekent gegarandeerd relaxen. Maak hiervoor gebruik van het 2 daagse arrangement van Groot Warnsborn. Wat houdt dat arrangement in?

 • Ontvangst met een glas Methode Champenoise
 • Ontspannen met een “bad verwen set”
 • Compleet 3-gangen diner
 • Prachtige kamers
 • uitgebreid ontbijtbuffet
 • En nog veel meer

Boek nu uw relax arrangement

Boek nu uw arrangement en begin gelijk met genieten en ontspannen. Een relax arrangement hotel is meer dan ontspannen. Het is een complete ervaring vol met heerlijk eten en maximale rust. Naast het een ontspannende ervaring is het een culinaire ervaring. Wist u dat het restaurant tot de top 500 “Beste restaurants van Nederland” behoort? Dat kan uiteraard niet ontbreken bij een relax arrangement hotel.

Heerlijk tot rust gekomen bij Groot Warnsborn. De omgeving, de kamers en het personeel zorgen er echt voor dat je even alles vergeet en geheel tot rust komt. Een aanrader! Dhr. Wander 

 • Relax arrangement hotel
 • Relax arrangement hotel
 • Relax arrangement hotel
 • Relax arrangement hotel
 • Relax arrangement hotel
/ 5

Ontspannen met een relax arrangement hotel

Ontspannende omgeving met uw relax arrangement

Naast het door ons speciaal geselecteerde arrangement, biedt de omgeving van Groot Warnsborn genoeg gelegenheid om te ontspannen. Prachtige Engelse terrastuinen waar u kunt wandelen of een bosrijke omgeving waar u een wandeling kunt maken. De combinatie van de omgeving en het arrangement zullen u maximale rust en ontspanning geven. Hebt u ook al zin om langs te komen?

Boek direct

Populaire kamers

Beoordelingen van onze gasten

Fam. van Beek-Rijnders

5/5

Fantastisch

Wij hebben een prachtige bruiloft gehad. Alles liep perfect dankzij Jante en haar team. Iedereen die aanwezig was heeft genoten van jullie prachtige locatie, team en het eten! Zou ieder toekomstig bruidspaar aanraden om hier je bruiloft te vieren! Echt een toplocatie!

Marlinda

5/5

Heerlijk ontspannend!

De entree met oprijlaan is prachtig en voorspelde al veel goeds. We werden vervolgens hartelijk ontvangen en de kamer was een grote verrassing. Sfeervol, ruim en met een geweldig uitzicht op de achtertuin en het bos. We hebben genoten van de rust en de ruimte en liepen zo het bos in voor een heerlijke wandeling.

Alle beoordelingen