Ontspannen met een relax arrangement hotel

Even helemaal weg uit de dagelijkse drukte? Toe aan maximale rust en ontspanning? Dan is ons relax arrangement dé oplossing voor u! Met een arrangement komt u volledig tot rust en kunt u uzelf helemaal opladen. Het relax arrangement is ontspannend maar ook een complete culinaire ervaring. Heerlijk eten, heerlijk drinken en echt relaxen. Een arrangement bij hotel Groot Warnsborn betekent gegarandeerd relaxen. Maak hiervoor gebruik van het 2 daagse arrangement van Groot Warnsborn. Wat houdt dat arrangement in?

  • Ontvangst met een glas Methode Champenoise
  • Ontspannen met een “bad verwen set”
  • Compleet 3-gangen diner
  • Prachtige kamers
  • uitgebreid ontbijtbuffet
  • En nog veel meer

Boek nu via onze website en ontvang direct 30% korting op het ontbijt!

Boek nu uw relax arrangement

Boek nu uw arrangement en begin gelijk met genieten en ontspannen. Een relax arrangement hotel is meer dan ontspannen. Het is een complete ervaring vol met heerlijk eten en maximale rust. Naast het een ontspannende ervaring is het een culinaire ervaring. Wist u dat het restaurant tot de top 500 “Beste restaurants van Nederland” behoort? Dat kan uiteraard niet ontbreken bij een relax arrangement hotel.

Heerlijk tot rust gekomen bij Groot Warnsborn. De omgeving, de kamers en het personeel zorgen er echt voor dat je even alles vergeet en geheel tot rust komt. Een aanrader! Dhr. Wander 

Ontspannende omgeving met uw relax arrangement

Naast het door ons speciaal geselecteerde arrangement, biedt de omgeving van Groot Warnsborn genoeg gelegenheid om te ontspannen. Prachtige Engelse terrastuinen waar u kunt wandelen of een bosrijke omgeving waar u een wandeling kunt maken. De combinatie van de omgeving en het arrangement zullen u maximale rust en ontspanning geven. Hebt u ook al zin om langs te komen?

Boek direct

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Super heerlijk gegeten

Super heerlijk gegeten 2 dagen en genoten van het culinair arrangement, heerlijk overnachten in een geweldige ambiance!

- Frans en Nellie Everaerts , 1 juni 2017

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn