U wilt slapen op de Veluwe?

Slapen op de Veluwe

Bent u op zoek naar een hotel om te slapen op de Veluwe? Landgoed hotel groot Warnsborn biedt luxe overnachtingen en arrangementen. Slapen in een prachtige en bosrijke omgeving. De unieke locatie van het hotel zorgt ervoor dat u optimaal geniet en tot maximale ontspanning en rust komt. Met uw partner/gezin slapen bij Groot Warnsborn? Of heeft u een zakelijke gelegenheid en zoekt een hotel midden in de Veluwe? Landgoed hotel groot Warnsborn zorgt voor de ideale locatie in de mooiste omgeving. Daarbij ben is het landgoed dicht gelegen bij de mooie stad Arnhem. Hier kunt u genieten van de mooie straatjes en lekkere lunchrooms.

slapen op de veluwe

Heerlijk eten & slapen op de Veluwe

Als u komt slapen op de Veluwe kunt u naast de prachtige en unieke omgeving ook genieten van heerlijk eten. Onze restaurant staat namelijk in de top 500 van “De Beste Restaurants Van Nederland”. Romantisch dineren of een zakelijk etentje, het is allemaal mogelijk als u komt slapen bij Groot Warnsborn. Als u nu via onze website boekt ontvangt u 30% korting op het ontbijt als u bij ons komt slapen.

Overnachten & Arrangementen

Slapen op de Veluwe houdt in dat u komt overnachten in één van onze luxe kamers. De kamers zijn groot en hebben allemaal een prachtige uitzicht op de bosrijke omgeving van het landgoed hotel groot Warnsborn. Slapen op de Veluwe biedt vele voordelen:

  • Bosrijke omgeving
  • Unieke locatie
  • Dé omgeving voor maximale rust en ontspanning
  • Kamers met een tv / mini-bar / wifi
  • Slapen dicht bij de mooie stad Arnhem

Kies één van onze mooie kamers of ga voor speciaal geselecteerde arrangementen.

Kom naar onze mooie hotel op de Veluwe!

Unieke locatie en prachtige omgeving? Heerlijk Dineren? Dat kan als u komt slapen op de Veluwe! Met onze luxe kamers met prachtig uitzicht of de speciale arrangementen bent u gegarandeerd rust en ontspanning. Landgoed hotel groot Warnsborn is omringd door 750 ha. rijksmonumentaalbos wat slapen op de Veluwe nog specialer maakt. Wacht niet langer en boek via onze website.

 

Reserveer uw kamer   Alle arrangementen

9,4Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

Afgelopen week voor de eerste maal geslapen bij Landgoed Groot Wansborn. Prachtig hotel in een mooi natuurgebied. Je voelt de rust bij aankomst.
Vriendelijk en zeer professioneel personeel. Fijn bed in een mooie kamer.
Na een goede nachtrust. Goed ontbijt gekregen. Ik had verzocht om glutenvrij brood. Uiteraard was ook dit goed geregeld.
Familie de Vries bedankt. Jullie zien mij in de toekomst zeker terug.

- dhr van der Hoeven, 27 januari 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn