U wilt slapen op de Veluwe?

Slapen op de Veluwe

Bent u op zoek naar een hotel om te slapen op de Veluwe? Landgoed hotel groot Warnsborn biedt luxe overnachtingen en arrangementen. Slapen op de Veluwe in een prachtige en bosrijke omgeving. De unieke locatie van het hotel zorgt ervoor dat u optimaal geniet en tot maximale ontspanning en rust komt. Met uw partner/gezin slapen op de Veluwe? Of heeft u een zakelijke gelegenheid en zoekt een hotel om te slapen op de Veluwe? Landgoed hotel groot Warnsborn zorgt voor de ideale locatie in de mooiste omgeving van Arnhem.

Heerlijk eten & slapen op de Veluwe

Als u komt slapen op de Veluwe kunt u naast de prachtige en unieke omgeving ook genieten van heerlijk eten. Onze restaurant staat namelijk in de top 500 van “De Beste Restaurants Van Nederland”. Romantisch dineren of een zakelijk etentje, het is allemaal mogelijk als u komt slapen op de Veluwe. Als u nu via onze website boekt ontvangt u 30% korting op het ontbijt als u komt slapen op de Veluwe.

Overnachten & Arrangementen

Slapen op de Veluwe houdt in dat u komt overnachten in één van onze luxe kamers. De kamers zijn groot en hebben allemaal een prachtige uitzicht op de bosrijke omgeving van het landgoed hotel groot Warnsborn. Slapen op de Veluwe biedt vele voordelen:

  • Bosrijke omgeving
  • Unieke locatie
  • Dé omgeving voor maximale rust en ontspanning
  • Kamers met eeen tv / mini-bar / wifi

Kies één van onze mooie kamers of ga voor speciaal geselecteerde arrangementen.

Kom slapen op de Veluwe!

Unieke locatie en prachtige omgeving? Heerlijk Dineren? Dat kan als u komt slapen op de Veluwe! Met onze luxe kamers met prachtig uitzicht of de speciale arrangementen bent u gegarandeerd rust en ontspanning. Landgoed hotel groot Warnsborn is omringd door 750 ha. rijksmonumentaalbos wat slapen op de Veluwe nog specialer maakt. Wacht niet langer en boek via onze website.

 

Reserveer uw kamer   Alle arrangementen

9,3Landgoed Groot Warnsborn wordt beoordeeld met een

45 jarig huwelijk

Voor ons 45-jarig huwelijk een heerlijk arrangement beleefd met onze kinderen en partners. Alles top. Slechts één minpunt, de kwaliteit van de espresso. Onze schoonzoon, restaurateur van oude espresso apparaten zag dat het een prima machine is maar blijkbaar gaat er iets fout met de bediening. De ober zei “daar moeten we dan nog een slag in maken”.
Kortom een verblijf bij u is voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet, Menno en Inge Stassen

- Menno en Inge Stassen, 29 september 2016

Meer reviews Schrijf een review

10
SVH Meestergastheerschap Trip Advisor - Groot Warnsborn